Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Gezellig familiefestival

Bezoekt u graag leuke festivals met het hele gezin? Boek dan zeker uw vakantie in Yerseke in het weekend van 9 augustus 2019. Hier vindt dan namelijk voor het eerst het Mosselrock Festival plaats. Dit gezellige familiefestival biedt op vrijdag 9 augsutus 2019 vanaf 14.00 uur op het havenplateau kinderactiviteiten, hapjes, drankjes en modeshows. Deze dag wordt georganiseerd door Stichting Promotie Yerseke en belooft een leuke dag te worden voor het hele gezin.

Programma Mosselrock Festival

Het Mosselrock Festival Yerseke heeft een uitgebreid programma overdag met voor ieder wat wils. Het festival gaat om 14.00 uur van start met o.a.:

  • Een speelplaats met zandstrandje voor kinderen;
  • Een digitale voetbalmuur;
  • Verse bereidde zilte zaligheden door een traiteur;
  • Proeverijen van specialiteiten van Yerseke en regionale ondernemers;
  • Twee keer een wervelende modeshow van 45 minuten;
  • Live cooking demonstraties met verse mosselen;
  • En natuurlijk muziek.

Niemand zal zich vervelen tijdens dit festival.

Mosselen

Mosselen spelen uiteraard een hoofdrol in het culiaire deel van het Mosselrock Festival. Verschillende ondernemers zorgen ervoor dat u geen honger of dorst krijgt. Bent u niet zo’n mosselfan? Geen nood. Op een grote vuurschaal worden onder meer hamburgers gebakken.

Mosselrock Festival Yerseke mosselen

Digitale voetbalmuur

Zoals u al kon lezen is er deze dag een digitale voetbalmuur. Dit is een voetbalveld van 10 bij 12 meter met digitale panelen om op te scoren. Hiermee kunt u allerlei spellen doen, bijvoorbeeld dat u de bal alleen tegen panelen in een bepaalde kleur mag trappen. De digitale voetbalmuur is zowel voor kinderen als de iets ouderen erg leuk om buiten in beweging te zijn. Laat als ouder uw voetbalkunsten maar eens zien aan uw kind.

Een uitje voor het hele gezin

Met het hele gezin tijdens uw vakantie een festival bezoeken, wat ook echt voor het hele gezin iets te bieden heeft. Dat vindt u op het Mosselrock Festival Yerseke. Terwijl de kinderen spelen, kunt u Zeeuwse zilte zaligheden proeven. U kunt de modeshows bijwonen en sportief bezig zijn met uw kinderen. Echt een uitje voor het hele gezin.
Verblijft u in een vakantiewoning buiten Yerseke, bijvoorbeeld in Wemeldinge? Dan kunt u op de fiets naar dit festival, terwijl u onderweg de Zeeuwse lucht op kunt snuiven en nog wat mooie plaatjes kunt schieten van het Zeeuwse landschap.

Mosselrock Festival Yerseke Zeeuws landschap onderweg jpg

Gratis middagprogramma

Wilt u het middagprogramma van het Mosselrock Festival in Yerseke bezoeken? Dat kan vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur. De toegang is gratis voor dit middagprogramma.
Er is ook een avondprogramma tijdens dit festival met o.a. live muziek. Hier heeft u entreekaarten voor nodig. De kosten hiervoor bedragen € 17,50 wanneer u deze vooraf koopt via de website van het festival of € 20,00 wanneer u ter plaatse uw entreebewijs koopt.

Vakantiewoning boeken tijdens Mosselrock Festival Yerseke

Wilt u het Mosselrock Festival niet missen en er een leuk weekendje Yerseke of een vakantie in Zeeland van maken? Boek dan uw vakantiewoning bij Blue Green Holiday. Wij hebben nog verschillende vakantiehuizen vrij, waar u met uw gezin kunt verblijven tijdens dit weekend in augustus.
Heeft u vragen over de vakantiewoningen, of over uw verblijf tijdens dit festival? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

 

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Mosselrock_festival_Yerseke_-_Mosselen_in_bakje
Direct boeken
zoek in ons aanbod