Uit in Zeeland - februari 2019

Komt u in februari op vakantie naar Zeeland? Misschien met het gezin erop uit voor voorjaarsvakantie of samen romatisch Valentijn vieren? Dan is het heerlijk vertoeven in één van de vakantiehuizen van Blue Green Holiday. Naast wandelen, fietsen, winkelen en heerlijk eten in de vele restaurants, zijn er ook in februari verschillende activiteiten en evenementen. Wij hebben er weer een aantal voor u geselecteerd.

Nationale waterdag Watersnoodmuseum 

Op donderdag 7 februari, de donderdag na de herdenking van de Watersnoodramp is het Nationale Waterdag. Op deze dag vinden op verschillende plekken in het land activiteiten over waterverleden en waterveiligheid plaats.
 
Het Watersnoodmuseum ontvangt schoolklassen voor een speciaal educatief programma met verhalen van ooggetuigen, activiteiten en een rondleiding. Voor dit programma zijn nog plekken beschikbaar. Heeft u interesse? Neem dag contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Watersnoodmuseum Ouwerkerk Blue Green Holiday

Weekmarkt Yerseke

Heerlijk koken in uw vakantiehuis van Blue Green Holiday met verse producten zoals kaas, groente en vis. U vindt het allemaal op de weekmarkt in Yerseke.

Datum: iedere vrijdagmorgen
Tijden: 08.00 uur tot 12.30 uur

Samenzangavond in de Hervormde Kerk te Yerseke

Op zaterdagavond 9 februari organiseert comité Woord en Daad in de Hervormde Kerk te Yerseke een samenzangavond met bovenstem. Organist Rudi de Munck uit Middelburg geeft zijn medewerking aan deze avond. Ook zal Lise de Munck haar dwarsfluit bespelen. Tijdens de avond zullen veel psalmen gespeeld en gezongen worden. Ook staan er enkele klassieke werken op het programma. Het comité Reimerswaal van Woord & Daad zal tijdens de avond een collecte houden voor het project "Beter boeren in Sierra Leone". Dit project is door alle Zeeuwse comités vanaf april 2018 geadopteerd.

Datum: zaterdag 9 februari
Tijden: 19:30 uur
Kosten: Entree is gratis

Rondleiding oesterputten Yerseke

Het eerste weekend van de maand organiseert VVV Yerseke een rondleiding over de oesterputten en haven. Iedereen kan zich aansluiten. Aanmelden enkele dagen op voorhand gewenst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een kijkje bij de oesterputten en de haven is zeer zeker de moeite waard!

Datum: 2 en 3 februari 2019
Kosten: € 3,00 per persoon

Uit in Zeeland tijdens uw vakantie bij Blue Green Holiday - oesterputten Yerseke

Modelbouwshow 23 februari t/m 24 februari 2019 | Zeelandhallen Goes

De Modelbouwshow is een publieksevenement voor jong en oud, die jaarlijks plaatsvindt in de Zeelandhallen te Goes. Tijdens dit weekend wordt een ontmoetingsplatform gecreëerd waar liefhebbers van modelbouw en LEGO Bouwstenen kennis en ervaring met elkaar kunnen uitwisselen.

Datum: zaterdag 23 februari en zondag 24 februari 
Openingstijden: 10.00 – 18.00 uur 
Kosten: Toegangsprijs volwassenen: € 11,00 & kinderen vanaf 3 tot 12 jaar: € 5,00 
Tickets online bestelllen

modelbouwshow lego zeelandhallen Blue Green Holiday