Uit in Zeeland - juni 2019

Komt u in juni naar Zeeland? Dan is het heerlijk vertoeven in één van de vakantiehuizen van Blue Green Holiday. Naast wandelen, fietsen, winkelen en heerlijk eten in de vele restaurants, zijn er ook in juni volop activiteiten en evenementen. Wij hebben er weer een aantal voor u geselecteerd.

Jaarmarkt Yerseke

Zaterdag 1 juni is het weer Jaarmarkt in het centrum van Yerseke met o.a. ringrijden, braderie en kinderattracties.

Datum: zaterdag 1 juni 
Tijden: 10:00 - 18:00 uur
Locatie: centrum Yerseke 

Uit in Zeeland ringrijden

Rondleiding oesterputten Yerseke

Het eerste weekend van de maand organiseert VVV Yerseke een rondleiding over de oesterputten en haven. Iedereen kan zich aansluiten. Aanmelden enkele dagen op voorhand gewenst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een kijkje bij de oesterputten en de haven is zeer zeker de moeite waard!

Datum: 1 en 2 juni 
Tijden: 13:30 uur
Kosten: € 4,00 per persoon

Kunst en Natuurroute Wemeldinge

De kunstenaars uit Wemeldinge exposeren in eigen atelier. De kunstenaars uit andere regio's van Nederland en uit België exposeren hun kunst op locatie bij gastvrije bewoners uit Wemeldinge. Zij stellen hun huis, tuin of schuur open voor gastkunstenaars. Ook in de Maartenskerk en Hotel Wemeldinge exposeren kunstenaars hun werk. Tijdens de route wordt er op diverse plaatsen muziek gemaakt en op sommige locaties kunt u genieten van een hapje en drankje.Bij de toeristische locaties in Wemeldinge en langs de kunstroute kunt u een folder vinden met informatie over de kunstenaars en de route.

Meer informatie is te vinden via deze link

Datum: 7,8 en 9 juni 
Tijden: 7 juni 19:00 - 22:00 uur / 8 en 9 juni 13:00 - 18:00 uur
Kosten: Gratis

Uit in Zeeland classic races wemeldinge

Classic races Wemeldinge 

Zaterdag 15 juni is het weer tijd voor een nieuwe editie van de Classic Races in Wemeldinge. De motoren en spannende strijd maken dit jaarlijkse evenement populair onder jong en ouder. Voor de 25e keer vinden de klassieke motorraces plaats op het Kanaalcircuit aan de Hovijweg. Nostalgisch. De klassieke motorraces van Stichting Promotor Zeeland worden ondersteund door de Historische Motorsport Vereniging. Het rennerskwartier is vrij toegankelijk en hier kunnen belangstellenden de motoren van dichtbij bekijken. De trainingen beginnen om 10.00 uur en de races zelf om 12.30 uur. De Classic Races duren tot ongeveer 17.00 uur.

Meer informatie is te vinden op de website van promotor Zeeland.

Datum: 15 juni
Tijden: 13:00 - 17:00 uur
Kosten: Kinderen tot 12 jaar gratis, 12 jaar en ouder € 5,00 per persoon
Locatie: Hovijweg Wemeldinge