Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Uw vakantiewoning verhuren in Zeeland

Blue Green Holiday verhuurt sinds 2018 vakantiehuizen in Zeeland en dan met name op Zuid- Beveland. Door onze persoonlijke aanpak, van de boeking tot aankomst en tijdens de vakantie tot vertrek, kunnen wij u een samenwerking bieden bij uw huis verhuren in Zeeland.
Bent u eigenaar van een leuke vakantiewoning in Zeeland en wilt u deze succesvol verhuren of misschien nog beter verhuren? Dan helpt Blue Green Holiday u graag. Wij ontzorgen u bij de verhuurprocedure door taken van u over te nemen.

Uw recreatiewoning verhuren in Zeeland via Blue Green Holiday

Wij ontzorgen u dus bij de verhuurprocedure van uw vakantiehuis in Zeeland (Zuid-Beveland). Wij bieden u naast bemiddeling natuurlijk ook andere diensten en nemen vele taken uit handen die komen kijken bij het verhuren van uw vakantiewoning.

 • Wij adviseren u bij de te vragen huurprijs;
 • U ontvangt een maandelijkse afrekening van de huuromzet;
 • Wij kunnen u helpen met de administratie en afdracht van toeristenbelasting aan de gemeente;
 • Wij dragen zorg voor de controle naar huurders;
 • Wij zorgen voor de sleutelverdacht;
 • Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar voor zowel de gasten als u (24/7 nooddienst);
 • Wij dragen zorg voor de promotie van uw woning inclusief tekst en foto’s op onze website www.bluegreenholiday.nl. Daarnaast promoten wij d.m.v. actieve marketing zowel via online- als offline media.
 • Wij zorgen voor snelle en professionele beantwoording van uw boekingsaanvragen;
 • De eindschoonmaak en persoonlijke controle kunnen geheel door ons worden verzorgd;
 • Bedlinnen en handdoekenpakketten kunnen door ons worden geleverd.

Wanneer u via Blue Green Holiday uw recreatiewoning verhuurt in Zeeland profiteert u dus van gemak en een eerlijke en transparante service.

Waarom uw vakantiewoning verhuren in Zeeland bij Blue Green Holiday?

Wellicht denkt u bij de titel ‘huis verhuren in Zeeland’ aan uw huis permanent verhuren, of uw zomerhuis of chalet verhuren welke u achter in uw tuin of elders heeft staan. Dit is niet het geval. Uw eigen huis kunt u ook verhuren als vakantiewoning. Maar waarom zou u uw huis verhuren in Zeeland als vakantiehuis bij Blue Green Holiday? Hier kunnen verschillende redenen voor zijn, zoals:

 • Het voorkomen van leegstand van uw woning, wanneer u bijvoorbeeld voor langere tijd elders woont, omdat u bijvoorbeeld in het buitenland werkt. In gevallen als deze, is het natuurlijk heel handig dat bovengenoemde punten door Blue Green Holiday worden verzorgd. U hoeft niet op locatie aanwezig te zijn en het verhuurproces wordt u uit handen genomen;
 • U loopt al langere tijd met het idee uw huis te verhuren als vakantiewoning, maar u heeft hier zelf geen tijd voor;
 • U woont zelf niet in de buurt om uw huis te verhuren.

Dit kunnen redenen zijn om uw huis als vakantiehuis te verhuren via Blue Green Holiday. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met uw vakantiewoning of chalet.

Wat zijn de kosten?

Wij werken op een transparante manier. U betaalt bij ons geen vaste- opstart of abonnementskosten. Het enige wat u betaalt is commissie over de kale huurprijs bij een boeking. Op deze manier werken wij volledig op no-cure-no-pay basis bij het verhuren van uw vakantiehuis in Zeeland (Zuid- Beveland).

Mogelijkheden voor uw huis verhuren in Zeeland

Wilt u de mogelijheden voor het verhuren van uw vakantiehuis bespreken? Wenst u meer informatie of heeft u aanvullende vragen? Wij bespreken het allemaal graag met u. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via info@bluegreenholiday.nl of bel naar: 0113- 750711

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Direct boeken
zoek in ons aanbod