Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Zeeland is op vele manieren te ontdekken. Maar wat dacht je ervan om dat te doen onder de zon en je haar in de wind? Met een gehuurde scooter, fiets of stoere e-chopper van Scooter Huren Zeeland ligt een heerlijke dag shoppen, genieten en relaxen in Zeeland binnen handbereik.

Zo kun je met gemak naar het historische Goes touren, wat ook wel dé modestad van Zeeland wordt genoemd. Hier kun je een hele dag shoppen bij grote merken of bij de charmante zelfstandig ondernemers. Maar Goes biedt veel meer dan alleen fashion. Zo zit je ook voor leuke woonartikelen, cadeautjes en hippe pop-upstores goed. Maak een historische tour langs alle culturele parels. Sluit je dag af met een hapje en drankje op een zonovergoten terras. Die vind je allemaal gezellig bij elkaar op het prachtige Marktplein, waar het zowel ‘s middags als ‘s avonds genieten is, en aan de kade van de pittoreske jachthaven.

Liever avontuurlijk dagje touren op de scooter door Zeeland? Dan hebben we veel leuke routes voor je klaarliggen, die je laten kennismaken met de Zeeuwse natuur vol prachtige bloemdijken, boomgaarden, fotowaardige hotspots, musea en omgeving op jouw tempo. Neem een goedgevulde picknickmand vol lekkers en Zeeuwse snacks mee en lunch aan de Oosterschelde.

Een scooter huren bij Scooter Huren Zeeland betekent gegarandeerd genieten van de uitgestrekte kust, gezellige dorpjes en mooie landweggetjes met vrienden of familie. Ervaar de vrijheid zelf en reserveer jouw scooter, fiets, tuktuk of e-chopper via onze site.

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Direct boeken
zoek in ons aanbod