Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Het is voor ons erg belangrijk dat u de best mogelijke ervaring krijgt met uw vakantiehuis. Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Bel 0113 – 75 07 11 of stuur een e-mail naar: info@bluegreenholiday.nl

Algemeen
Heb ik een reis- en/of annuleringsverzekering nodig?

Tegenwoordig hebben veel reizigers een doorlopende annulerings- en/of reisverzekering. Indien u een afzonderlijke verzekering voor een verblijf wilt boeken kunt u de volgende website raadplegen. https://www.independer.nl/reisverzekering.

Kan ik een OPTIE nemen voordat ik boek?

Ja u kunt een optie nemen. Dit kunt u op de volgende manieren doen; telefonisch of middels het versturen van een e-mail aan info@bluegreenholiday.nl. Een optie voor 48 uur is altijd mogelijk, wilt u een optie voor langere periode gaat altijd in overleg.

Hoe kan ik mijn vakantiehuis via Blue Green Holiday verhuren?

Alle informatie hierover kunt u hier vinden: https://www.bluegreenholiday.nl/verhuur-uw-woning/

Krijg ik bij Blue Green Holiday vroegboekkorting?

Bij diverse accommodaties bieden wij vroegboekkorting aan. Dan staat dit altijd vermeld tijdens het boekingsproces.

Hoe reserveer ik een vakantiehuis bij Blue Green Holiday?

Op de homepage van Blue Green Holiday kunt in de zoekbalk op accomodatietype, datum en aantal personen zoeken. Wanneer u heeft geklikt op zoeken kunt u links uw zoekopdracht verfijnen. Heeft u uw gewenste vakantiehuis gevonden dan doorloopt u het boekingsproces. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen, dan maken wij de boeking voor u in orde.

Hoe wordt de betaling geregeld?

Wij hebben een koppeling met betalingsverwerker Mollie. De volgende betalingsmethodes zijn er: i-DEAL, Bancontact, SOFORT of Betalen met een overboeking via internetbankieren. Neem het betalingskenmerk en het bedrag van deze transactie exact over in internetbankieren. Het betalingskenmerk is eenmalig geldig, indien het kenmerk niet meer geldig is of het bedrag niet overeenkomt wordt de betaling automatisch teruggestort. Indien een hoger bedrag wordt betaald dan het kenmerk heeft opgegeven wordt het teveel betaalde bedrag teruggestort.

Wanneer ontvang ik de reserverings bevestiging?

Na het boeken ontvangt u direct een huurovereenkomst per e-mail. In de huurovereenkomst staan o.a. de kosten die betaald dienen te worden en de termijnen waarbinnen de betaling dient te geschieden. Na betaling ontvangt u reisinformatie. Hierop staan de adresgegevens van het vakantiehuis, de rijroute naar het huis, gegevens omtrent de sleuteloverdracht en het noodnummer en de aankomst- en vertrektijden.

Hoe annuleer ik mijn boeking?

Uiteraard kan het voorkomen dat je je boeking wilt annuleren. Hiervoor gelden de huur en annuleringsvoorwaarden die u hier kunt vinden: https://www.bluegreenholiday.nl/algemene-voorwaarden/

Annuleringen naar aanleiding van COVID-19

Nieuwe boekingen, gemaakt na 1 september 2020, zijn op ‘eigen risico’. Mochten er wegens Covid-19 omstandigheden ontstaan, waardoor de geboekte accommodatie niet gebruikt kan of mag worden, zullen hiervoor geen bijzondere regelingen gelden. Wanneer je vanwege het coronavirus niet wil of kan reizen naar Zeeland verwijzen wij je naar de eigen reis en/of annuleringsverzekering. Wij hanteren onze eigen annuleringsvoorwaarden. Ieder gemaakte boeking valt onder Nederlands recht.

Waar kan ik mijn huurovereenkomst vinden?

Direct na het boeken van een vakantiehuis ontvang je een e-mail met daarin de huurovereenkomst en algemene huur en annuleringsvoorwaarden. LET OP: Wij sturen geen informatie via reguliere post, omdat ons boekingsproces via onze website en e-mail gebeurd. Als u de huurovereenkomst via de post wilt ontvangen, moet u contact opnemen met ons Sales team en met hen een vakantiehuis boeken.

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Direct boeken
zoek in ons aanbod