Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Wemeldinge, de parel aan de Oosterschelde, is een karakteristiek Zeeuws dorp met een rijke geschiedenis en prachtige natuur. Ontstaan in de 11e eeuw, heeft het dorp zijn oude charme behouden, met de Dorpsstraat als beschermd dorpsgezicht. De jachthaven, voorheen een levendig sluizencomplex, is nu gemoderniseerd tot een eigentijdse haven. Lees verder

Dit welvarende dorp, onderdeel van de gemeente Kapelle, heeft zich door de eeuwen heen ontwikkeld van scheepvaart- en agrarisch centrum tot een aantrekkelijk recreatiegebied. De omgeving van Wemeldinge nodigt uit tot fiets- en wandeltochten, zoals het fietspad langs de Oosterschelde-dijk. De nabijheid van het Nationaal Park Oosterschelde biedt volop watersportmogelijkheden, zoals zwemmen, zeilen, vissen en duiken.

Wemeldinge verwelkomt vakantiegangers met uitstekende restaurants, een moderne jachthaven en de rust van de Zeeuwse natuur. Het historische dorp, het zoute water van de Oosterschelde en de ongerepte omgeving maken het een ideale bestemming voor liefhebbers van rust en ruimte. Ver weg van massatoerisme, is Wemeldinge perfect voor zonzoekers die ook willen genieten van de omgeving, zoals het nabijgelegen mosseldorp Yerseke. Voor een ontspannen vakantie in dit karaktervolle dorp helpen wij graag bij het vinden en boeken van een comfortabel vakantiehuis in Wemeldinge en omgeving.

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?