Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Yerseke, het schilderachtige Zeeuwse dorp aan de Oosterschelde, ademt liefde voor de zee met zijn beroemde mossel- en oestercultuur. Gesticht in 980 als ‘Gersicha’, na de Sint Felixvloed van 1530 en transformeerde het in een welvarend vissersdorp. Lees verder

De havens van Yerseke tonen de rijke geschiedenis met authentieke oesterloodsjes en oesterputten. De wereldberoemde mosselveiling en de visserijactiviteiten maken het een paradijs voor zeevruchtenliefhebbers. Ontdek de oesterputten aan de Havendijk en Korringaweg, waar oesters ‘rusten’ en bewonder de kreeftenparken.

Aan de overkant van Yerseke ligt het prachtige natuurgebied Yerseke Moer, een waardevol landschap met diverse vogelsoorten en weelderige flora. Het gezellige centrum biedt winkels en restaurants, terwijl het Damse strandje en de mogelijkheden om krabbetjes te vangen perfect zijn voor ontspanning.

Yerseke biedt ook activiteiten op het water, waaronder vissen, rondvaarten over de Oosterschelde en georganiseerde vistochten. Vanuit Yerseke kunt u de mosselbanken verkennen, wadlopen en zeehonden spotten.

Een vakantie in Yerseke en omgeving belooft een onvergetelijke ervaring, met genoeg te zien en te beleven. Laat ons u helpen bij het vinden van een comfortabel vakantiehuis voor een perfecte vakantie in Zeeland.

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?