Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Kortgene, een bruisend watersportdorp aan het Veerse Meer op Noord-Beveland, trekt zowel watersportliefhebbers als natuurliefhebbers aan. Het Veerse Meer biedt een uitgebreid scala aan watersportactiviteiten, waaronder zeilen, surfen en kitesurfen, terwijl ondiepe oevers en getijdenstroomvrij water het perfect maken voor gezinnen met kinderen. Een hoogtepunt is de fiets- en voetveer naar Wolphaartsdijk, waar je kunt genieten van een schilderachtig uitzicht op zeilboten en motorbootjes. Lees verder

De historische charme van Kortgene wordt weerspiegeld in de fraai gerestaureerde molen De Korenbloem, die uit 1873 dateert en het oudste monument van Noord-Beveland is. De molen en de molenwinkel zijn elke zaterdag open, en je kunt de molen ook op andere dagen in actie zien. Kortgene heeft ook de enige overgebleven middeleeuwse structuur op het eiland, de Nicolaaskerk, die stadsrechten kreeg. De kerktoren herbergt de ‘Suzanne’-klok, buitgemaakt door admiraal Cornelis Tromp in 1674 en na de Tweede Wereldoorlog hersteld.

De levendige Hoofdstraat van Kortgene biedt gezellige winkels en horeca, vooral in het zomerseizoen. Elke zaterdag is er een markt bij de kerk, waar je lokale producten kunt kopen. De restaurants langs de Hoofdstraat en Kaaistraat zijn ideale start- of eindpunten voor wandel- of fietstochten over het eiland, met schilderachtige dijkweggetjes en unieke uitzichten op het Veerse Meer en de Oosterschelde. Natuurgebieden zoals Goudplaat en Schotsman bieden de mogelijkheid om paarden, herten en runderen te spotten, waardoor Kortgene een veelzijdige bestemming is met voor elk wat wils.

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?