Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Vakantiehuizen in Baarland, gelegen in de Zak van Zuid-Beveland, betovert met zijn historische charme en natuurlijke pracht. Het dorp is bekend om het herrezen Slot Baarland, omgeven door een schilderachtige slotgracht en tuin. Nabij liggen de ruïnes van Kasteel Hellenburg, dat zijn middeleeuwse geschiedenis deelt met bezoekers. Verder biedt Baarland een nostalgische reis met de Stoomtrein Goes-Borsele en een gezellig strand met populaire eetgelegenheden zoals Strandbrasserie De Landing en De Kleine Toren van Baarland voor culinaire hoogstandjes. Lees verder

Vakantiehuizen en Historische Pracht in Baarland, Zak van Zuid-Beveland

Ontdek de historische pracht in het charmante dorp Baarland, gelegen in de Zak van Zuid-Beveland. Vooral Slot Baarland, een herrezen kasteel, is toegankelijk op speciale dagen zoals de Dag van het Kasteel. Ontdek de middeleeuwse geschiedenis buiten het dorp, waar de fundamenten van Kasteel Hellenburg, ontstaan rond 1300, een boeiend verhaal vertellen.

Nostalgische Reis met Stoomtrein Goes-Borsele

Stap terug in de tijd vanuit comfortabele vakantiehuizen in Baarland met de unieke ervaring van de Stoomtrein Goes-Borsele. Het voormalige treinstation van Baarland is exclusief gewijd aan deze bijzondere stoomtrein.

Gezellig Strand en Culinaire Hoogstandjes

Ontspan op het gezellige strand, met regelmatige ophogingen voor optimaal gebruik. Populaire plekken zoals Strandbrasserie De Landing en de nostalgische treinwagon Compagnie Surf et Turf bieden niet alleen heerlijk eten maar ook prachtige Zeeuwse zon en uitzicht op scheepvaart. Ervaar vakantiehuizen als de perfecte uitvalsbasis in Baarland, waar geschiedenis, natuur en gastronomie harmonieus samenkomen. Geniet van een ontspannen en cultureel rijke vakantie-ervaring dankzij de betoverende locatie en comfortabele accommodaties.

 

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?