Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Beveland is één van de mooiste plekken van de provincie Zeeland en ideaal voor wie opzoek is naar een vakantie in Zeeland.

Wanneer u verblijft in een vakantiewoning in Zeeland van Blue Green Holiday staat uw vakantie garant voor het genieten van het Zeeuwse landschap, polders, dijken, zee, strand en vooral rust en ruimte. Zeker op Zuid- Beveland waar het merendeel van onze vakantiewoningen zich bevindt, ervaart u echt nog het rustige en ruimtelijke vakantiegevoel. U vindt hier op de stranden niet het massatoerisme zoals bijvoorbeeld op Walcheren het geval is. En wilt u een uitstapje maken naar bijvoorbeeld Goes, Middelburg of zelfs Antwerpen? Dan zit u hier zo, want het is allemaal makkelijk en snel te bereiken vanuit bijvoorbeeld Yerseke.

Zo hebben wij verschillende particuliere vakantiewoningen te huur in Beveland, ook hebben wij een aantal luxe vakantiehuizen te huur en u kunt ook op vakantie met uw hond in Beveland!

Op dit prachtige eiland zijn de mogelijkheden oneindig!

De Tourist Shop Yerseke is bijvoorbeeld een fantastisch startpunt voor tal van rondleidingen en arrangementen in en om Yerseke. Middenin het centrum van Yerseke boek je hier rondleidingen en arrangementen. Altijd op maat, zodat je zeker weet dat de rondleiding aansluit bij jouw interesses en die van je gezelschap. Bij Tourist Shop Yerseke wéten ze alles te vertellen over Yerseke (in het Zeeuws: Yese) en Nationaal Park Oosterschelde. En natuurlijk kennen ze de beste adresjes voor bijvoorbeeld een culinaire tour door Yerseke.

Via Blue Green Holiday boekt u de leukste vakantiehuizen in Zeeland!