Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld

Boek hier je vakantiehuis en geniet van ruim 650 kilometer kustlijn aan je voeten, met brede stranden en heerlijk relaxte strandpaviljoens. Want waar je ook bent in Zeeland, je staat binnen een kwartier aan het water. Wandel, speel en sport eindeloos in de duinen, schitterende natuurgebieden en bossen. Ervaar culinair Zeeland bij één van de vele sterrenrestaurants, met kraakverse ingrediënten in tongstrelende gerechten en subliem uitzicht. Proef verse schelpdieren als mossels en oesters of Noordzeekreeft, zo vanuit de zee op je bord. Of ga eropuit tijdens een gave citytrip naar een van de unieke steden als Goes, Middelburg, Veere, Vlissingen of Terneuzen. Doe onvergetelijke ervaringen op tijdens de gave evenementen, dagjes uit en talloze sport- en recreatiemogelijkheden. Een vakantie in Zeeland is onvergetelijk.

Bij Blue Green Holiday helpen we je graag álles uit je verblijf in Zeeland te halen. En hoe heerlijk is het dan om een eigen vakantiehuis te hebben dat precies bij je wensen past? Daarom zetten wij al onze fijne accommodaties in Noord- en Zuid-Beveland voor je op een rij. Simpel en overzichtelijk jouw verblijf boeken voor een romantische week weg met z’n tweetjes in Zeeland, of een weekje weg met het gezin in de mooiste provincie van Nederland. Of je nu gaat voor een luxeappartement of gezellig huis met grote tuin, je vakantie in Zeeland begint bij Blue Green Holiday.

Al onze accommodaties laten je bij binnenkomst direct thuis voelen. Om je inspiratie te geven voor wat er te doen is in Zeeland, zetten we de beste tips voor je op een rij in onze blog.

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?