Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Ontdek het charmante Zeeuwse dorpje Waarde, een klein maar levendig juweeltje aan de rand van de Westerschelde. In het hart van akkers, weilanden en uitgestrekte fruitboomgaarden van appels en peren, biedt Waarde een idyllisch toevluchtsoord voor rustzoekers. Met slechts 1.445 inwoners (2021) ademt het dorp een kalme sfeer uit, ver weg van de toeristische drukte die Zeeland doorgaans overspoelt. Lees verder

Historisch gezien was Waarde ooit een zelfstandige gemeente tot 1970, waarna het opging in de gemeente Reimerswaal. Voor wie houdt van rust en ruimte, is Waarde een waar rustoord.

Te midden van dit vredige landschap vind je de opvallende Molen “de Hoed”, een prachtig herkenningspunt waarvan de wieken met wat geluk majestueus ronddraaien. Verderop schittert het voormalige gemeentehuis, een Rijksmonument uit 1909, en rijst de toren van de Nederlands Hervormde Kerk uit de 14e eeuw boven de daken.

Waarde heeft een uniek kenmerk: veel inwoners zijn zelfstandig ondernemer, vooral actief in de fruitteelt. Voor sportliefhebbers zijn er een tennis- en voetbalclub, waar de lokale gemeenschap samenkomt voor actieve bezigheden.

Ontsnap aan de drukte, geniet van historie en natuur, en reserveer nu jouw vakantie in het vredige Waarde. Ervaar de charme van dit Zeeuwse dorp en laat je verrassen door de warme gastvrijheid van de lokale bevolking. Waarde wacht op jou voor een onvergetelijke vakantie-ervaring in het hart van Zeeland.

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?