Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Wanneer u met het gezin op vakantie gaat naar Zeeland, wilt u natuurlijk weten of er ook leuke dingen zijn om met het gezin te bezoeken. Zeker de kinderen spelen hierbij een belangrijke rol. Wij kunnen u vertellen dat er genoeg kinderuitjes in Zeeland zijn. Blue Green Holiday vertelt u graag waar u zoal heen kunt gaan wanneer u verblijft in één van onze vakantiehuisjes op Zuid- Beveland. Wij hebben het hieronder voor u op een rijtje gezet. We hebben voor u niet alleen kinderuitjes op Zuid- Beveland genoemd, maar ook verschillende kinderuitjes in Zeeland. Het is namelijk altijd goed mogelijk dit in korte tijd te bereiken tijdens uw vakantie op Zuid- Beveland met bijvoorbeeld de auto of het openbaar vervoer.

Kinderuitjes in Zeeland vakantie op Zuid Beveland - Pluktuin Zeeland

Kinderuitjes Zuid- Beveland

Op Zuid- Beveland vindt u genoeg kinderuitjes. Van binnenspeeltuinen tot bezienswaardigheden en verschillende educatieve activiteiten. Wij voorzien u graag van alle informatie, ook met betrekking tot activiteiten, zoals watersport, musea, zwembaden etc. voor tijdens uw vakantie op Zuid- Beveland. Daarom vindt u ook het kopje tips op onze website. Hier zullen wij alle verschillende mogelijkheden per categorie benoemen. Hieronder treft u al verschillende kinderuitjes.

 • Berkenhof Tropical Zoo
  Deze mini- jungle vindt u in Kwadendamme en hier valt genoeg te beleven. Kinderen kunnen heerlijk ravotten in deze indoor kidsjungle met meer dan 50 diersoorten. Wie durft er een slang vast te houden, of misschien wel rond zijn / haar nek te hangen?
 • Ambachtscentrum Goes
  Middenin recreatiegbied “De Hollandse Hoeve” vindt u dit ambachtscentrum in een oude boerenschuur. Rondom een ouderwets bestraat marktpleintje vindt u karakteristiek gebouwde huisjes, voorzien van Oud- Hollandse geveltjes. In de huisjes demonstreren verschillende ambachtslieden hun ambacht en vertellen u er graag alles over. De kinderen kunnen op meerdere plaatsen kennismaken met de ambachten door het maken van een klein werkstukje. In de vakanties zijn er vaak verschillende activiteiten voor de kinderen.
 • Stoomtrein Goes- Borsele
  Wij vertelden er al eerder over bij tips voor de herfstvakantie in Zeeland. Maar ook in verschillende weekenden en natuurlijk in de zomervakantie kunt u een rit maken met deze stroomtrein. In dit rijdende museum kunt u op een originele manier de zak van Zuid- Beveland bekijken. De trein rijdt van Goes naar Hoedekenskerke en stopt ook op het station van Kwadendamme, waar u dan eventueel Berkenhof Tropical Zoo kunt bezoeken. Zo heeft u twee hele leuke uitjes ineen!
 • Pluktuin Zeeland
  In deze pluktuin vindt u meer dan 150 bloemsoorten, welke u zelf met uw kinderen mag plukken. De entree is gratis. U vindt hier ook een winkeltje met fruit en een terrasje. Ook vinden er regelmatig verschillende activiteiten plaats voor de kinderen. Een leuke activiteit in de frisse buitenlucht. De pluktuin is uiteraard in de winter gesloten.
 • Bevrijdingsmuseum Zeeland 
  Wie meer over de geschiedenis van Zeeland wil weten, kan terecht in Nieuwdorp bij dit museum. Het toont de bewogen geschiedenis van Zeeland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hier vindt u tevens het 3 hectare grote Bevrijdingspark Zeeland. Een uniek concept waarbij de unieke en bewaard gebleven noodkerk van Ellewoutsdijk gereconstrueerd en herbouwd is.

Kinderuitjes in Zeeland

Naast bovengenoemde uitjes op Zuid- Beveland -welke nog maar een aantal kinderuitjes op Zuid- Beveland toont, er zijn er nog veel meer- zijn er ook nog tal van kinderuitjes te vinden in de verschillende regio’s van Zeeland. We hebben er ook hiervan een aantal voor u geselecteerd.

 • Aquasplash Neeltje Jans bij Delta Park Neeltje Jans
  Hier vindt u een aquapark, het Blue Reaf aquarium, een zeehondenshow de walviswereld en nog veel meer op het kunstmatig eiland. Dit is echt iets om te zien en te beleven.
 • Kaasboerderij Schellach in Middelburg
  Hier worden op maandagochtenden en woensdagmiddagen in de schoolvakanties verschillende Boederijbelevingen georganiseerd. U krijgt hierbij een speciaal inkijkje bij de totstandkoming van de authentieke Schellach- kazen. Ook krijgt u met de kinderen de mogelijkheid een beetje mee te werken en zo een beetje van het boerenleven te proeven.
 • Molen de Jonge Johannes in Serooskerke
  Een leuke speeltuin inclusief terras en restaurant. Kinderen kunnen hier veilig spelen, klimmen, klauteren en midgetgolfen. Bij slecht weer zijn er ook speelmogelijkheden voor de kinderen binnen.
 • Museum Arnemuiden
  Dit museum is gevestigd in het voormalig stadhuis van Arnemuiden. Hier vindt u een uitgebreide collectie Arnemuidse Streekdracht, archeologische vondsten, religieus erfgoed, maritiem erfgoed, zoutnering, een stiltekamer en de thematentoonstelling over het Arnemuids Brandweerkorps. Ook kunt u ’t Uusje van Eine bezoeken, een compleet ingericht huisje uit de jaren ’30. Een heuse ervaring is de 16e eeuwse kelder onder het huisje.

Kinderuitjes in Zeeland tijdens vakantie op Zuid Beveland Deltawerken bij Neeltje Jans

Een onvergetelijke vakantie met kinderen op Zuid- Beveland

U leest wel, dat er tal van mogelijkheden zijn als het gaat om kinderuitjes in Zeeland. U heeft dus zeker weten een onvergetelijke vakantie met kinderen op Zuid- Beveland. Er is hier genoeg te zien, te leren en te beleven en natuurlijk te genieten! Wilt u verschillende uitjes ondernemen met de kinderen en zoekt u een fijne passende vakantiewoning voor u en uw gezin op Zuid- Beveland? Of wenst u nog meer informatie over een bepaald onderwerp? Wij horen dat graag van u, want wij helpen u graag bij het boeken van een passende vakantie in Zeeland.

 

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Direct boeken
zoek in ons aanbod
Kinderuitjes-in-Zeeland-vakantie-op-Zuid-Beveland-pluktuin-Zeeland