Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

De Hollandse Hoeve garandeert je een heerlijke dag weg met het hele gezin. Of het nu stralend weer is of als er een buitje in de lucht hangt, bij de Hollandse Hoeve is het het hele jaar door genieten van sport, spel en recreatie. Je zit dus altijd goed. In deze blog vertellen we je wat er allemaal te zien en te doen is bij de Hollandse Hoeve in Goes.

Spelen in de waterspeeltuin

Zomers weer? Bij lekkere temperaturen kun je heerlijk relaxen bij de waterspeeltuin. Als ouders zit je heerlijk aan de kant in het gras of op het zand. Kinderen kunnen schommelen boven de kreek op grote schommels, naar de overkant op een groot vlot of van een kabelbaan glijden. En neem zeker een kijkje aan de overkant van de kruiptunnel, waar een nieuw deel van het park op je wacht… Een heerlijke locatie om kinderen onder toezicht te laten spelen in de natuur.

Hollandse Hoeve waterspeeltuin

Klimmen en klauteren in de grote buitenspeeltuin

Bij droog weer is het altijd leuk om buiten te spelen. En waar kan dat nu beter dan in de grote buitenspeeltuin? Hier leven kinderen zich volledig uit op de vele speeltoestellen. De speeltuin is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en toegang is gratis. Er zijn onder andere slingerbanden, schommels, een kabelbaan en klimtoren, glijbanen, zandbakken en natuurlijk een wip. Uitgespeeld? Rust uit op een van de bankjes in de zon.

Bezoek de dieren op de kinderboerderij

Wat is er nu leuker dan knuffelen met lieve dieren? Bij de kinderboerderij vind je schattige pony’s, grappige geiten en leren kinderen alles over knaagdieren zoals hamsters en cavia’s. De kinderboerderij in de Hollandse Hoeve is groot, met prachtige wandelpaden en bomen. Een heerlijke plek om te wandelen en samen fijne herinneringen te maken. Want naast dieren vind je hier ook het Milieu Educatie Centrum, dat leuke activiteiten organiseert als workshops en speurtochten. Laat je kinderen spelenderwijs de natuur ontdekken!

Vierlinden: een indoor speelparadijs

Klimmen en klauteren in een grote indoorspeeltuin is het perfecte daguitje voor kinderen! In de Vierlinden in de Hollandse Hoeve kan het. Bij deze Eterij en Spelerij vind je een grote indoorspeeltuin met een natuurthema. Kinderen klimmen op grote glijbanen in de vorm van bomen, kijken hun ogen uit vanaf de boomhut van maar liefst 8 meter hoog. En dat alles is gevestigd in een prachtige oude boerenschuur. Ook voor de allerkleinsten is er genoeg leuks te doen, zoals rondkruipen in de softbox. In de peuterhoek kun je je kinderen veilig laten spelen en bewegen met de speciale Xbox.

Vierlinden spelen

Geniet van de lekkerste ontbijtjes, lunches of high teas

Ben je vroeg? Neem dan gezellig plaats aan een van de leuk gedekte tafels en start de dag met een uitgebreid boerenontbijt met heerlijke pannenkoeken, yoghurt, fruit, ham en zalm, roerei en versgebakken broodjes. Iets te vieren? Neem het er dan lekker van met de high tea. Je krijgt hierbij verschillende soorten heerlijk gebak, zoete petitfours en natuurlijk koffie en thee in overvloed! Na al dat spelen is het niet zo gek dat er dorst heerst! Daarom kan je hier natuurlijk ook genieten van een kopje koffie met wat lekkers of iets fris.

Neem een duik in een tropisch zwemparadijs

Iets minder lekker weer? Geeft niets; ook dán ben je bij de Hollandse Hoeve op de goede plek. Want hoe leuk is het om je dan in een tropische jungle te wanen, waar een groot zwembad op je ligt te wachten? In het Omnium beleef je het. Duik in het wedstrijdbad, grote koud- of warmwaterbad en roetsj van de glijbanen en er is een kinderzwembad voor de allerkleinsten. Naast het bad is er ook een tropisch bos, met ruim 350 plantensoorten, kleine reptielen en vogels uit de tropen. Je verveelt je hier nooit en kijkt je ogen uit tussen de toppen van de bomen; hoe langer je kijkt, hoe meer je ontdekt!

Zwembad Goes

Knutselen en frutselen naar hartenlust in het ambachtscentrum

In het ambachtscentrum staan kleine huizen rondom een bestraat marktplein met oud-Hollandse gevels, die je nog precies zo vindt aan de Goese kade. In de sfeervol verlichte huizen kom je echte ambachtslieden tegen, die vol enthousiasme vertellen over hun werk en laten zien wat ze doen. Je kunt de spullen die zij hebben gemaakt kopen, maar kinderen kunnen er ook zelf aan de slag. Bij meerdere ambachtslieden mogen ze zelf iets maken onder begeleiding om mee naar huis te nemen. In de tussentijd kun je op het plein koffie drinken en genieten van de gezellige drukte. Het ambachtscentrum is een aanrader als afsluiter van een leuke dag.

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

hollandsche hoeve
Direct boeken
zoek in ons aanbod