Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Mountainbike vakantie in Zeeland

Wij hadden u al eerder verteld dat fietsen in Zeeland één van de vele buitenactiviteiten is, die u kunt ondernemen tijdens uw vakantie op Zuid- Beveland. En ook voor uitdagende mountainbike routes bent u aan het goede adres in Zeeland. U kunt op talloze plaatsen terecht voor leuke en uitdagende MTB- routes. Daar zou u uw hele vakantie mee kunnen vullen, als u dit zou willen. Dus wilt u een echte fiets- of mountainbike vakantie, kunt u gerust uw vakantiewoning boeken bij Blue Green Holiday. U geniet dan niet alleen van lange en korte tochten over verschillende terreinsoorten, maar ook van de prachtige Zeeuwse natuur.

Mountainbikeroutes

In Zeeland vindt u verschillende mountainbikeroutes door o.a. de bossen, de duinen en over het strand. Helemaal spannend en leuk voor mountainbikers is natuurlijk off- road gaan tijdens het mountainbiken. Een bekend mountainbike parcours vindt u in Westenschouwen, waarbij u kunt crossen over de duinen en in het bos. Het is een schitterende onverharde route van 6 km lang, door de bossen in de Kop van Schouwen en het grootste duingebied van Zeeland.

In Zeeuws- Vlaanderen vindt u zelfs een grensoverschrijdend mountainbikenetwerk. De routes lopen Nederland zo over de grens naar Oost- en West- Vlaanderen en zijn samen zo’n 260 kilometer lang.
En sinds september 2018 heeft ook Zuid- Beveland een eigen mountainbikeroute. Daar vertellen wij u natuurlijk graag meer over, zodat u hier ultiem gebruik van kunt maken wanneer u verblijft in een vakantiehuis van Blue Green Holiday.

Mountainbiken_in_Zeeland_-_MTB_tour_Zuid-_Beveland

MTB- route op Zuid- Beveland

De MTB- route op Zuid- Beveland is een geweldige route voor sportieve en recreatieve fietsers / mountainbikes. U hoeft er dus absoluut geen geoefende mountainbiker voor te zijn. De route is 43 kilometer lang, maar kan ook ingekort worden tot een route van 16 km. Hierdoor is de route ook geschikt voor jonge fietsers. De MTB- route is in het laatste weekend van september 2018 geopend. Er sprongen dat weekend zo’n 350 mountainbikers op de mountainbike en de reacties waren lovend. Men spreekt over een fijn, gevarieerd parcours met leuke technische onderdelen en veel bochten. Kortom u kunt hier lekker sportief bezig zijn met het gezin tijdens uw vakantie op Zuid- Beveland.

Gedragscodes mountainbiken in Zeeland

We willen het natuurlijk leuk houden voor u, uw gezin en anderen. Dat er zoveel mogelijkheden zijn voor het mountainbiken in Zeeland wil iedereen graag zo houden. Ook wij vragen u daarom voor een goed behoud van de natuur de MTB- gedragscode te respecteren:

  • Blijf steeds op de bewegwijzerde paden en wegen;
  • Respecteer de natuur en omgeving: laat geen afval achter, breng geen beschadigingen aan en wees niet luidruchtig;
  • Voorkom onnodig remmen, spaar de ondergrond;
  • Fiets in kleine groepjes;
  • Geef voorrang en benader andere recreanten en drukke locaties stapvoets;
  • Waarschuw andere recreanten tijdig en vriendelijk, gebruik een fietsbel.

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Mountainbiken_in_Zeeland_-_mtb_parcours_zak_van_Zuid-_Beveland
Direct boeken
zoek in ons aanbod