Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 40 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

 Op vakantie aan de haven van het Veerse Meer

Sinds augsutus 2019 vindt u in ons verhuurassortiment ” ’t Keitje” in Kamperland. Dit appartementencomplex bestaat uit 3 appartementen op de begane grond (let op trappen lopen is onvermijdelijk):

’t Keitje heeft een unieke ligging aan de haven van het Veerse Meer. Ook zijn er op loopafstand diverse horeca gelegenheden te vinden en is nabij het winkelcentrum met supermarkten. Er is voldoende parkeergelegenheid op straat op loopafstand van het appartement. Er is een centrale berging aanwezig voor het stallen van fietsen.  

Vakantie in Kamperland appartement kamperland

Vakantie in Kamperland

Wanneer u één van deze appartementen boekt bent u sowieso verzekerd van een vakantie in Kamperland in een erg fijn verblijf. Maar daarnaast heeft Kamperland en omgeving nog veel meer te bieden, zodat u er echt een onvergetelijke vakantie van kunt maken. Kamperland ligt op het eiland Noord- Beveland. Dit is het op één na kleinste eiland van de provincie Zeeland. Het ligt tussen de Noordzee, Nationaal Park Oosterschelde en het Veerse Meer. U krijgt er een echt eiland gevoel. U kunt er genieten van strand, water, mooie wandelroutes en eindeloze fietsroutes.

In Kamperland zelf vindt u een bierbrouwerij die al haar bieren zelf brouwt, Bierbrouwerij Emelisse. Binnen kunt u kijken bij de brouwketels en buiten kunt op het terras de uitgebreide menukaart uitproberen. U kunt ook een arrangement boeken met rondleiding en bierproeverij.

De wereldberoemde Oosterschelde stormvloedkering ligt op nauwelijks vijf minuten rijden. Een bezoek aan deze spectaculaire waterkering hoort er eigenlijk bij wanneer u op vakantie bent in Zeeland.. Op het naastgelegen ex-werkeiland Neeltje Jans krijgt u uitleg over het waarom en het hoe van de Deltawerken. Voor kinderen is het Waterpark op Neeltje Jans helemaal een feest. De waterglijbaan, de waterspeelplaatsen het walvispaviljoen zijn maar een paar voorbeelden waarin ze zich kunnen uitleven.

Een uitstapje naar Veere

Kamperland ligt tegenover Veere op Walcheren. Een uitstapje naar Veere tijdens uw vakantie in Kamperland is zeker de moeite waard. Verblijft u ergens in de periode mei t/m september in Kamperland? Dan kunt u naar Veere met het pontje. Het Rondje Pontje vaart tussen Kamperland en Veere en is toegankelijk voor fietsers en voetgangers. U kunt natuurlijk ook naar Veere fietsen of met de auto een bezoek brengen aan deze toeristenstad aan het Veerse Meer. Hier vindt u de geschiedenis als het ware op straat. U vindt er straten met Schotse huizen waar vroeger de handel plaats vond. Daarnaast kunt u er genieten op fijne terrasjes waar u al zittend uitkijkt over het Veerse Meer. Ook kunt er een bezoekje brengen aan de verschillende knusse winkeltjes. Een aanrader is zeker “Oma’s snoepwinkeltje”. In dit winkeltje vindt u 101 verschillende soorten ouderwets snoep. 

Vakantie in Kamperland uitzicht Veerse Meer vanaf Veere

Uw appartement in Kamperland boeken

Zoals u kunt lezen biedt een vakantie in Kamperland tal van mogelijkheden voor zowel volwassenen als kinderen. Strand, Zee, het Veerse Meer, uitstapjes naar omliggende dorpen en steden zoals Goes en vele uiteenlopende restaurants waar u culinar kunt genieten van o.a. Zeeuwse zilte zaligheden. Ziet u het al helemaal zitten? Dan kunt u het gewenste appartement in Kamperland boeken of de beschikbaarheid bekijken. Is het door u gewenste appartement niet meer beschikbaar? Bekijk dan ook ons andere aanbod van vakantiehuizen in Zeeland of neem contact met ons voor vragen of informatie. 

 

.

 

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Vakantie_in_Kamperland_-_appartement_aan_de_haven_van_Veerse_Meer
Direct boeken
zoek in ons aanbod