Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Op vakantie in Kamperland

Sinds augsutus 2019 verhuurd Blue Green Holiday ook recreatie woningen, appartementen en chalets in Kamperland. Kamperland is een juweeltje aan de Zeeuwse kust en nodigt je uit om de schoonheid van Zeeland te ontdekken op een unieke en onvergetelijke manier. Dit mooie dorp, gelegen op het schiereiland Noord-Beveland, biedt de perfecte balans tussen ontspanning, avontuur en natuurlijke pracht.

Vakantie in Kamperland

Kamperland en omgeving hebben nog veel meer te bieden, zodat je er echt een onvergetelijke vakantie van kunt maken. Kamperland ligt op het eiland Noord- Beveland. Dit is het op één na kleinste eiland van de provincie Zeeland. Het ligt tussen de Noordzee, Nationaal Park Oosterschelde en het Veerse Meer. Je krijgt er een echt eiland gevoel. Je kunt er genieten van strand, water, mooie wandelroutes en eindeloze fietsroutes.

In Kamperland zelf kan je en bierbrouwerij vinden die al haar bieren zelf brouwt, Bierbrouwerij Emelisse. Binnen kan je kijken bij de brouwketels en buiten kunt op het terras de uitgebreide menukaart uitproberen. Ook kan je ook een arrangement boeken met rondleiding en bierproeverij.

De wereldberoemde Oosterschelde stormvloedkering ligt op nauwelijks vijf minuten rijden. Een bezoek aan deze spectaculaire waterkering hoort er eigenlijk bij wanneer je op vakantie bent in Zeeland. Op het naastgelegen ex-werkeiland Neeltje Jans krijg je uitleg over het waarom en het hoe van de Deltawerken. Voor kinderen is het Waterpark op Neeltje Jans helemaal een feest. De waterglijbaan, de waterspeelplaatsen het walvispaviljoen zijn maar een paar voorbeelden waarin ze zich kunnen uitleven.

Haven Kamperland

Een uitstapje naar Veere

Kamperland ligt tegenover Veere op Walcheren. Een uitstapje naar Veere tijdens je vakantie in Kamperland is zeker de moeite waard. Verblijf je ergens in de periode mei t/m september in Kamperland? Dan kan je naar Veere met het pontje. Het Rondje Pontje vaart tussen Kamperland en Veere en is toegankelijk voor fietsers en voetgangers. Je kan natuurlijk ook naar Veere fietsen of met de auto een bezoek brengen aan deze toeristenstad aan het Veerse Meer. Hier vind je de geschiedenis als het ware op straat. Je vindt er straten met Schotse huizen waar vroeger de handel plaats vond. Daarnaast is het genieten op de fijne terrasjes waar je al zittend uitkijkt over het Veerse Meer. Ook kan je een bezoekje brengen aan de verschillende knusse winkeltjes. Een aanrader is zeker “Oma’s snoepwinkeltje”. In dit winkeltje zijn  101 verschillende soorten ouderwets snoep te koop.

Vakantie in Kamperland

Accommodatie in Kamperland boeken

Zoals je kan lezen biedt een vakantie in Kamperland tal van mogelijkheden voor zowel volwassenen als kinderen. Strand, Zee, het Veerse Meer, uitstapjes naar omliggende dorpen en steden zoals Goes en vele uiteenlopende restaurants waar je culinar kunt genieten van o.a. Zeeuwse zilte zaligheden. Zie je het al helemaal zitten? Dan kan je het gewenste appartement in Kamperland boeken of de beschikbaarheid bekijken. Is de gewenste accommodatie niet meer beschikbaar? Bekijk dan ook ons andere aanbod van vakantiehuizen in Zeeland of neem contact met ons voor vragen of informatie.

 

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Vakantie_in_Kamperland_-_appartement_aan_de_haven_van_Veerse_Meer
Direct boeken
zoek in ons aanbod