Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Zeeland is een heerlijke provincie om de kerstdagen door te brengen. De natuur is rondom en in de winter voelen de Zeeuwse natuurgebieden als een prachtig ‘winter wonderland’. De knusse dorpen en gezellige steden dragen bij aan dat heerlijke gevoel van kerstmis. Zo ontsnap je even aan de sleur en beslommeringen van alle dag. Leuk is dat er in Zeeland van alles te beleven is op en rond kerstmis. Van kerstmarkten en fairs tot mooie kerstconcerten en vrolijke familiefilms.

Kerst vieren in Zeeland staat garant voor een heerlijke, zorgeloze tijd. In Zeeland vier je kerst aan zee! Met elkaar of met het hele gezin. Maak een wandeling door één van de vele natuurgebieden en misschien spot je wel een ree of een hert! Of bezoek een kerstmarkt en geniet van de prachtige kerstversiering en heerlijke kerstsfeer. Trouwens, waarom zou je alleen met kerst komen? Plak er een paar dagen Kerstvakantie aan vast en je kunt genieten van alles wat Zeeland je in deze periode te bieden heeft!

Jingle bells

Kun je er ook geen genoeg van krijgen? Die heerlijke kerstliedjes waarin een jingle belletje niet mag ontbreken, kerstmannen die traditiegetrouw niet meer zeggen dan ‘ho ho ho’ en de verleidelijke geur van warme glühwein? In Zeeland zijn er tal van kerstmarkten en fairs, zoals de grote kerstmarkt in Goes op 10 en 11 december, de Winterfair in Oostdijk (16 december), de kerstmarkt in Wolphaartsdijk (10 december) en de indoor kerstmarkt in Grijpskerke op 17 december.

Winterfair Oostdijk

Breng ook zeker een bezoek aan Veere. Vanaf begin december is dit historische stadje prachtig verlicht door tientallen kerstbomen en waan je je terug in de tijd. Op het knusse marktplein van Veere staan vanaf half december zo’n 40 kramen met lekkere etenswaren en bijzondere kerstdecoraties. Ga gezellig struinen langs de kraampjes, op zoek naar een origineel kerstcadeau voor jezelf of een ander. Maak tussendoor een stop bij één van de lokale ‘kerstcafés’ en warm jezelf op met snert, warme chocolademelk en of heerlijke glühwein!

Ga lekker naar buiten met kerst

Weet je dat Middelburg vanaf eind november tot en met half januari verandert in een Winterstad, inclusief gezellige ijsbaan? Superleuk om daar met z’n allen een rondje te doen! Geen schaatsen, maar wel naar buiten? Denk eens aan een wandeling bij De Manteling in Domburg, Oranjezon bij Vrouwenpolder; daar kun je soms met de boswachter op stap. Of kies voor recreatiegebied De Hollandsche Hoeve in Goes, waar je kunt wandelen, spelen en gezellig iets drinken. Interessant is ook om een bezoek te brengen aan Yerseke en alles te leren over mosselen en oesters. Die smaken in elk seizoen!

Kerstvakantie in Zeeland in een vakantiewoning van Blue Green Holiday

Het kerstseizoen is een heerlijke periode om samen met je familie door te brengen in Zeeland. Ga er overdag samen op uit en kruip ’s avonds dicht bij elkaar rond een haardvuur of voor een ouderwetse spelletjesavond. Zo maak je met je kerstdagen in Zeeland unieke herinneringen, die je alle kerstdagen daarna nog heerlijk samen kunt ophalen.

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Kerstvakantie-in-Zeeland-bij-Blue-Green-Holiday-schaatsen-in-Goes-tijdens-uw-Kerstvakantie
Direct boeken
zoek in ons aanbod