Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Volop speelplezier tijdens je herfstvakantie in Zeeland

Zeeland is een heerlijke provincie om in de herfstvakantie naartoe te gaan. Met een beetje geluk houdt de zomerse zon nog wat langer aan. Maar ook zonder zon is het er heerlijk vertoeven! De stranden, de bossen; de natuur biedt jou en je gezin eindeloos veel mogelijkheden. Wil je een keer iets anders? Zeeland heeft enkele fantastische speeltuinen die goed zijn voor urenlang speelplezier! We delen graag onze beste tips.

De Zeeuwse stranden zijn geroemd en geliefd. Kilometerslange witte stranden en duinrijen liggen op je te wachten. Het mooie is dat het altijd strandweer is! Zelfs als het regent en waait. Of beter gezegd, misschien wel juist als het waait. Kinderen vermaken zich met schelpen zoeken, spelen met de branding, tussen de paalhoofden lopen en verstoppertje spelen in de duinen. Hun lachende gezichten, rode wangen en dampende adem maken zonder woorden duidelijk dat ze genieten! De Zeeuwse bossen zijn in de herfstvakantie misschien wel op hun mooist. Maak eens een wandeling door de boswachterij Westerschouwen op Schouwen-Duiveland, ontdek het Poelbos bij Goes of struin door de Manteling op Walcheren. Je kinderen vermaken zich met het zoeken naar de mooiste, kleurrijke bladeren, paddenstoelen en het onverwachts spotten van een hert.

De mooiste speeltuinen

In een provincie waar jaarlijks zoveel (vakantie)kinderen op bezoek zijn, zijn natuurlijk tal van aantrekkelijke speeltuinen. Er is in Zeeland van alles te beleven: van traditionele buitenspeeltuinen en speelboerderijen tot indoor speeltuinen met laserparcours. Superleuk voor een dagje uit. Laat je kinderen zwieren en zwaaien, glijden en roetsjen en geniet van hun lachende gezichten!

Spelen in Zuid-Beveland

Recreatiegebied de Hollandsche Hoeve in Goes  biedt je een zee aan mogelijkheden! Je vindt er een midgetgolfbaan, binnenspeeltuin Eeterij-spelerij De Vierlinden, buitenspeeltuin, waterspeeltuin, ambachtscentrum, subtropisch zwembad en een mooie heemtuin. In binnenspeeltuin kunnen kinderen naar hartenlust klimmen en klauteren. Er is een boomhut van 8 meter hoog! Verder zijn er in het recreatiegebied verschillende wandelroutes, voetbalvelden en sportveldjes. Vlak bij Goes ligt het dorp ’s Heer Arendskerke. Een naam die je ongetwijfeld gaat onthouden als je één keer bij speelboerderij Klok’uus bent geweest! Klok’uus is in 2021 gekroond tot ‘Leukste uitje van Zeeland’ en ook nu nog is het een uitje wat je gedaan moet hebben. Kleine en grotere kids kunnen hier urenlang binnen- en buiten spelen!


Hollandsche Hoeve


Klok’uus

Speeltuinen op Walcheren

Ook op Walcheren is van alles te beleven! Speelpaleis Bambini biedt zowel jonge als de wat oudere kinderen eindeloos veel speelplezier. Zo is er een zeven meter hoog klim- en klauterparcours met vijf verschillende glijbanen! Ook op Walcheren vind je Hof Poppendamme in Grijpskerke. Dit is een grote natuur- en speelboerderij. Superleuk is ook de traditionele buitenspeeltuin Meiveld in Middelburg en wat te denken van de Vluchtheuvel in Nieuwdorp? Daar is een skelterbaan met echte stoplichten en verkeersborden! Leuk én educatief!


Speelpaleis Bambini

Speelplezier op Noord-Beveland

Deltapark Neeltje Jans is méér dan een speeltuin: hier beleef je met de hele familie een leuke dag uit. Naast het spelen, leer je ook alles over de beroemde Deltawerken. Educatief is ook de Five Star Farm in Kamperland. Daar ervaar je spelenderwijs alle facetten van het platteland. De kleintjes kunnen hun fantasiewereld helemaal tot leven komen in de overdekte speeltuin maar ook buiten kunnen ze heerlijk hun ei kwijt!


Deltapark Neeltje Jans

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Klokuus
Direct boeken
zoek in ons aanbod