Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Wandelen is dé manier om je hoofd leeg te maken en op een fijne manier in beweging te zijn. Neem dus de tijd en trek je wandelschoenen aan. In Zeeland ben je altijd vlakbij mooie wandelroutes, bestaande of routes die je zelf kiest. De vele dijken in Zeeland wijzen je automatisch de weg. Gelukkig is er in Zeeland rust in overvloed. Je krijgt alle ruimte om je eigen pad te kiezen.

En je blijft ook na kilometers wandelen gemotiveerd en nieuwsgierig naar alles wat je om de volgende bocht zult ontdekken. We beloven je: dat is veel. Eindeloze vergezichten over zee, intieme plekken in het bos of prachtige polders en bloemendijken; dat is wandelen in Zeeland!

wandelnetwerk zeeland

Ontdek het Wandelnetwerk Zeeland

Wandelnetwerk Zeeland is een prachtig wandelgebied. Het bestaat uit 1500 kilometer wandelpaden en wandelroutes. Je kunt lopen langs kust en strand. Maar ook door bossen en mooie polderlandschappen. Zeeland heeft een aantal Nationale Landschappen, zoals Het Zwin in West Zeeuws-Vlaanderen en Het Verdronken Land van Saeftinghe. Bovendien vind je in Zeeland het Nationaal Park de Oosterschelde. Daar vind je prachtige wandelgebieden. Onze tips? Oranjezon en De Manteling op Walcheren, Yerseke Moer en natuurlijk Neeltje Jans. Op dit voormalige werkeiland ligt een gebied vol duinen, slufters, oevers en inlagen. Aan de Oosterscheldekant heb je onder andere uitzicht op een meeuwenkolonie. Het strand aan de Noordzeekant is ideaal als je naast het wandelen ook van strandjutten houdt. Bij de Tourist Shop Yerseke verkopen ze wandelkaarten.

Wandel langs historische steden en dorpen in Zeeland

Zeeland heeft tal van historische dorpen en steden. Fantastische start- of eindpunten voor een wandeling in Zeeland. Vaak heeft dit verleden ervoor gezorgd dat het dorp of de stad een beschermd aangezicht heeft en een flink aantal Nationale Monumenten telt. Door deze te bezoeken combineer je wandelen in Zeeland met interessante bezienswaardigheden. Wil je meer weten? Regel dan een stadswandeling. Op tal van plaatsen staan gidsen klaar om met je mee op stap te gaan. Vergeet niet om ook af en toen ergens te pauzeren. Ook dat hoort bij wandelen in Zeeland. Kies een gezellig café, een mooi terras of zoek een bijzondere lunchplek.

Goes wandelnetwerk

Sportief wandelen in Zeeland

Zeeland is een provincie met diverse marathons. De Kustmarathon en de Marathon van Zeeuws-Vlaanderen zijn inmiddels echt klassiekers. Houd je van wandelen in Zeeland? Schrijf je dan eens in voor de wandeledities van deze marathons. Die staan garant voor een mooie wandelroute van ruim 40 kilometer en heel veel sfeer en gezelligheid onderweg. Zo wordt wandelen in Zeeland een topprestatie, die je samen met honderden anderen kan beleven.

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

wandelnetwerk_-_zeeland
Direct boeken
zoek in ons aanbod