Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

YERSEKE – Iedereen kent de Zeeuwse kust, maar ook de Bevelanden worden steeds populairder bij toeristen. Kijk alleen maar naar de vele tienduizenden toeristen die elk jaar mossel- en oesterdorp Yerseke bezoeken of willen genieten van het prachtige natuurgebied Yerseke Moer. Blue Green Holiday speelt in op de toenemende populariteit van de regio. U kunt ook mee profiteren.

Steeds meer toeristen kiezen voor een meerdaags verblijf op Zuid-Beveland in plaats van de volle en vaak dure Zeeuwse kust. De gemeente Reimerswaal is één van de gemeenten die daarop inspeelt. Ze wil het toerisme en recreatie nog meer stimuleren. In dat kader is er vorig jaar een aantal bijeenkomsten geweest met mensen van de gemeente, ondernemers en inwoners over de manier waarop ze dat het beste kunnen doen. Later dit jaar volgt er een actieplan.

Rendabel

Blue Green Holiday speelt in op het groeiende toerisme. Ze bemiddelt tussen vakantiegangers en huiseigenaren in de gemeente Reimerswaal en omstreken. Het jonge bedrijf is op zoek naar vakantiehuizen in de omgeving. Lennert en Lenny Steketee van Blue Green Holiday zeggen dat het verhuren van zo’n huis veel voordelen biedt. Er wordt leegstand mee voorkomen, het levert geld op waarmee mensen die zelf op vakantie gaan een deel van deze kosten terug kunnen verdienen. “Als je een woning 150 dagen per jaar verhuurt, is dat vaak veel voordeliger dan permanente verhuur.”

Overzichtelijk

Blue Green Holiday werkt op basis van no-cure-no-pay en niet met dure abonnementen. Het enige wat u ervoor nodig heeft is een vakantiehuis of een tweede woning. Blue Green Holiday neemt alle zorgen uit handen. In de eerste plaats werft het bedrijf gasten met de overzichtelijke website en advertenties en laat ze zich op de juiste plekken zien. Bovendien zijn zij van het begin tot einde betrokken bij de verhuur. “De eigenaar zelf heeft er geen omkijken naar.”

Mensen op de Bevelanden die een huis beschikbaar hebben kunnen contact opnemen via 0113-750711 of info@bluegreenholiday.nl. Voor meer informatie, zie www.bluegreenholiday.nl.

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

postweg_Yerseke
Direct boeken
zoek in ons aanbod