Onvergetelijke herfstvakantie

Misschien denkt u bij een vakantie in Zeeland direct aan zon, zee strand en dus de zomer. Maar wij vertellen u maar al te graag dat u ook een fijne herfstvakantie in Zeeland kan beleven.
Wanneer u één van onze vakantiehuizen boekt op Zuid- Beveland zijn er tal van activiteiten en bezienswaardigheden waar u in het najaar van kan genieten.

Activiteiten tijdens uw herfstvakantie in Zeeland

Tijdens uw herfstvakantie op Zuid- Beveland kunt u veel ondernemen. Wij lichten graag een aantal activiteiten voor u uit: Herfstvakantie in Zeeland - Blue Green Holiday - wandelen op Zuid- Beveland

  • Een dag fietsen of wandelen in de najaarswind, waarbij u geniet van de kreken, vliedbergen en kleine dorpjes. Er zijn verschillende fietsroutes. Een aanrader is “sporen van het water”. Tijdens deze route rijdt u door verschillende dorpen als Nisse, Hoedekenskerke, Ellewoutsdijk en Borssele. Tussendoor kan de inwendige mens ook verwend worden in de verschillende restaurantjes onderweg. Hier kunt u dan natuurlijk kennis maken met de traditionele streekgerechten.
  • Houdt u niet zo van fietsen of wisselvallig weer? Dan kunt u in de herfst ook verschillende binnenactiviteiten ondernemen op Zuid- Beveland. Wat dacht u van de stroomtrein Goes- Borsele? In dit rijdende museum kunt u op een originele manier de zak van Zuid- Beveland bekijken. De trein rijdt van Goes naar Hoedekenskerke en stopt ook op het station van Kwadendamme. Hier kunt u uitstappen voor een bezoek aan Berkenhof’s Tropical Zoo, een grote overdekte tuin met de mooiste vlinders, exotische vogels, reptielen en insecten.
    U kunt hier bekijken op welke dagen de stroomtrein rijdt in de herfstvakantie.
  • En wie wel van water houdt, maar niet van regen kan zijn hart ophalen in het Omnium in Goes. Een subtropisch zwembad met o.a. een groot recreatiebad, whirlpool, glijbanen, stroomversnelling en een Lazy River. Boekt u uw herfstvakantie in Zeeland bij Blue Green Holiday? Dan kunt u sowieso van dit zwembad gaan genieten, want alle personen van uw reisgezelschap ontvangen een gratis entreekaartje.*

De herfstvakantie is te kort

Bovengenoemde activiteiten zijn nog maar een aantal mogelijkheden van wat u kunt ondernemen tijdens uw vakantie in het najaar op Zuid- Beveland. De herfstvakantie is eigenlijk te kort om Zeeland en met name Zuid- Beveland te ontdekken. U zou iedere dag in de vakantie kunnen vullen en dan nog heeft u te weinig tijd. Wat dacht u bijvoorbeeld van:Herfstvakantie in Zeeland - Blue Green Holiday - winkelen in Goes

En dan zijn er hiernaast nog tal van activiteiten en bezienswaardigheden. Bent u specifiek op zoek naar een bepaalde activiteit of een vakantiehuis in een gewenste plaats op Zuid- Beveland? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u een onvergetelijke herfstvakantie in Zeeland zult beleven.

Extra tip:

Bent u met de herfstvakantie in Zeeland op zaterdag 27 oktober? Dan kunt u deelnemen aan de bijzondere route Zuid- Beveland.
Voor de 3e keer wordt de Brocante Route Zuid-Beveland gehouden. Diverse winkeltjes gespecialiseerd in de verkoop van brocante, vintage en retro meubels en woonaccessoires, zijn op deze dag geopend. Tevens zijn er diverse koffie -en theetuinen geopend.
De deelnemers bevinden zich allemaal in de regio Zuid-Beveland, op soms verrassende én bijzondere locaties.

* Iedere persoon van uw reisgezelschap ontvangt een gratis entreekaartje voor het Omnium (zwembad) in Goes. Deze actie is geldig t/m 31 oktober 2018.