Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Kamperland is het grootste dorp op het ‘eindeloos eiland’ Noord-Beveland. Je vindt er alles voor een onvergetelijke vakantie. Zo zijn in Kamperland het water en het strand altijd dichtbij. Verder kun je er eindeloos fietsen, wandelen, gezellig winkelen en heerlijk uit eten gaan. Beleef je graag een actieve vakantie? Dan is Kamperland jouw vakantiebestemming! Door de ligging tussen de Noordzee, het Veerse Meer en Nationaal Park Oosterschelde verveel je je gegarandeerd geen dag!

In Kamperland ontdek je het eilandgevoel dat Noord-Beveland je bezorgt. Noord-Beveland is namelijk een eiland, dat wordt omgeven door water. Om er te komen, moet je dus altijd ergens het water over. Zo kies je voor de Oosterscheldekering als je vanaf Schouwen-Duiveland naar Kamperland rijdt en neem je de brug bij Katse Veer als je via Goes naar Kamperland gaat. Kom je vanaf Walcheren? Dan passeer je een dam: de Veerse Gatdam. Door de aanleg van deze dam ontstond het Veerse Meer. Door de duinen en de begroeiing, zie je eigenlijk nauwelijks nog dat dit een dam is. Alleen als je bovenop staat, zie je aan weerskanten water. Aan de zeekant zie je mooie en kindvriendelijke zandstranden en tal van strandpaviljoens. Het Veerse Meer aan de andere kant is een echt watersport-walhalla. Daar kun je werkelijk van alles beleven! Van zeilen en surfen tot wingfoilen en waterskiën.

Haven Kamperland

Kamperland wordt omarmd door natuur

Kamperland ligt niet alleen vlakbij het strand, het Veerse Meer en de Oosterschelde, er zijn ook nog eens een aantal mooie natuurgebieden te vinden. Daar kun je heerlijk wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden. De Schotsman aan het Veerse Meer bijvoorbeeld is een voormalige zandplaat. Naast terrein met grasland, slikrandjes en duinen bestaat dit natuurgebied uit gemengd bos. Ook de Goudplaat is een voormalige zandplaat. Hier kun je paardrijden, wandelen en de hond uitlaten. Het natuurgebied bestaat uit bos en gras. Als je goed oplet, spot je misschien wel een hert! Wil je echt lekker uitwaaien? Ga dan naar een zeedijk of naar het strand. Kies je voor het strand, vergeet dan je vlieger niet!

Gezellig winkelen in Kamperland

In Kamperland kun je gezellig winkelen. Je vindt er enkele grote supermarkten, maar ook winkels om gezellig rond te snuffelen. Winkels die je verleiden om naar huis te gaan met een leuke (woon)accessoire, mooi cadeau, een bijzonder vakantiesouvenir of een nieuw item voor in je kledingkast. Behalve de winkels in het dorp zelf, heeft Kamperland een groot winkelcentrum. Winkelcentrum Kamperland biedt een gevarieerd aanbod van winkels en horeca.

Lekker uit eten in Kamperland

In een dorp dat zo in trek is bij toeristen vind je natuurlijk ook de lekkerste restaurants. Er zijn restaurants voor elke smaak en elke portemonnee. Leuk zijn ook de vele hippe strandpaviljoens bij het Banjaardstrand. Lekker voor een drankje of ijsje op een warme stranddag, maar ook een goede keuze voor een borrel, lunch of diner met je voeten in het zand en met fantastisch uitzicht op de Stormvloedkering.

Brasserie Blush Kamperland

Zoveel te doen in Kamperland

Met of zonder kinderen; er is zoveel te doen in en om Kamperland. Zo kun je terecht bij de Five Star Farm, waar een binnen- en een buitenspeeltuin is. Zijn jullie dierenliefhebbers? Bij het Ezelhuis kun je een ezelwandeling doen of ga op zeehondensafari op de Oosterschelde. Wat een belevenis is dat: zeehonden spotten! Dagtripjes zijn er sowieso voldoende te maken vanuit Kamperland. Wat te denken van de Oosterscheldekering en Deltapark Neeltje Jans. Naast de zeeleeuwen-en zeehondenvoorstellingen ontdek je daar verschillende water & fun attracties. Leuk is ook om zelf een boot te huren en de verschillende eilanden in het Veerse Meer te ontdekken. Daar zijn onder andere speelweides en wandelbossen. Superleuk voor een dagje uit in Kamperland!

 

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Banjaardstrand Kamperland
Direct boeken
zoek in ons aanbod