Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

U wilt op vakantie in Zeeland met uw hond? Dat snappen wij volkomen. Als er één vakaniebestemming is, waar u met uw hond kunt genieten is het Zeeland wel. Echter is het soms lastig, want honden zijn niet in alle vakantiewoningen toegestaan. Blue Green Holiday heeft verschillende vakantiehuizen in de verhuur waar u met een gerust hart uw hond mee mag nemen. U kunt uw zoektocht dus staken en uw vakantiewoning hier boeken en genieten van een heerlijke vakantie op Zuid-Beveland. Bij het aanbod van onze vakantiehuizen ziet u bij de informatie en / of de faciliteiten of uw huisdier is toegestaan ja of nee.

Vakantie in Zeeland met uw hond wandelen in de natuur van Zuid Beveland

Wandelen met uw hond op vakantie in Zeeland

Op vakantie in Zeeland met uw hond betekent eindeloze wandelingen maken. Er zijn hier tal van mogelijkheden voor, zoals:

  • Wandelen langs het strand;
  • Wandelen door de bossen;
  • Wandelen langs het Veerse Meer.

Let wel altijd goed op de borden. Op sommige stranden zijn honden bijvoorbeeld in het hoogseizoen alleen toegestaan tussen bepaalde tijden. Of ze zijn toegestaan, mits aangelijnd. Hiervoor vindt u altijd aanwijzingen, zeker bij strandovergangen en bospaden. Een mooie boswandeling waarbij uw hond aangelijnd mee mag is bijvoorbeeld de Heggenroute wandeling vanaf het bezoekerscentrum bij de Zeeuwse Schaapskudde in Nisse. U wandelt hier over de bloemendijken op Zuid- Beveland. Deze wandeling is ook zeer zeker geschikt voor het hele gezin. De afstand is 5 kilometer, dus ook zeker voor kinderen goed te doen.

Vakantie in Zeeland met uw hond zwemmen en wandelen langs het Veerse Meer

Zwemmen met uw hond op vakantie in Zeeland

Wilt u op vakantie in Zeeland met uw hond tijdens de zomermaanden? Heeft u een hond die groot fan is van water? Dan maakt u uw hond heel blij met een vakantiewoning bij Blue Green Holiday! Water in overvloed in de omgeving, waar niet alleen uw hond, maar ook u kunt zwemmen. Ziet u het al voor u? Heerlijk wandelen langs het Veerse Meer, terwijl de hond een duik neemt? Of lekker samen naar één van de stranden in Zeeland en hier samen genieten van zand en zee. En hoe fijn en mooi is het om samen met uw hond tijdens de zonsondergang langs het strand te wandelen, terwijl uw hond met u mee zwemt? Dat levert gegarandeerd veel plezier en hele mooie vakantiefoto’s op!

Vakantie in Zeeland met hond avondwandeling met hond aan strand

Praktische informatie

Net als mensen kunnen ook uw dieren ziek worden tijdens een vakantie. Of wellicht heeft u een hond die regelmatig iets van de grond eet en hierdoor ziek wordt. Of misschien een tekenbeet die gaat zweren. Dan wilt u natuurlijk met uw trouwe vriend naar een dierenarts. Kijk in dit geval hier en vindt een dierenarts in uw buurt. Bij problemen tijdens uw vakantie kunt u ons ook altijd contacteren voor informatie of contactgegevens. Blue Green Holiday staat namelijk voor en tijdens uw vakantie graag voor u klaar met persoonlijk advies.

Aanbiedingen en last- minutes voor u en uw hond

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle informatie, verschillende aanbiedingen en eventuele last-minutes? Laat dan hier uw e-mailadres achter bij Blue Green Holiday en ontvang maandelijks gratis informatie, leuke aanbiedingen en het laatste nieuws over een vakantie in Zeeland (met uw hond) op Zuid- Beveland.
Wilt u niks missen van Blue Green Holiday? Dan kunt u ons ook volgen op Facebook, Instagram en Twitter natuurlijk!

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Direct boeken
zoek in ons aanbod
Vakantie-in-Zeeland-met-hond-avondwandeling-met-hond-aan-strand