Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Wanneer u aan een vakantie in Zeeland denkt, komt wellicht het beeld van volle stranden, veel toerisme en drukke dorpen en steden in u op. Misschien kent u dit van een vakantie op Walcheren, één van de regio’s van Zeeland. De omgeving van Zuid-Beveland heeft u misschien nog niet ontdekt en dat terwijl een vakantie naar Zuid-Beveland juist heel veel te bieden heeft.

Unieke ervaring

Wilt u een unieke ervaring hebben in Zeeland, boek dan een vakantie naar Zuid-Beveland. Blue Green Holiday heeft verschillende vakantiehuizen op Zuid-Beveland, waar u een heerlijke vakantie zult beleven.
Tijdens een vakantie naar Zuid- Beveland leert u eigenlijk een ander Zeeland kennen. Dit maakt Zuid-Beveland uniek. Het is een gebied vol mooie en veelal bijzondere ervaringen.

vakantie naar Zuid Beveland - moedereend met kuiken in natuur tijdens wandelen - Blue Green Holiday

Zuid-Beveland ontdekken

Wat kunt u zoal ontdekken en ondernemen tijdens een vakantie naar Zuid-Beveland?

  • Fietsen langs de mooiste plekjes en het water
    Op Zuid-Beveland kunt u buitendijks fietsen. Wat dacht u van een mooie route langs het Kanaal door Zuid-Beveland, waarbij u geniet van het uitzicht op de binnenvaartschepen en watervogels. Vogels vindt u ook wanneer u fietst door het polderlandschap van de Kapelse Moer, een authentiek laaggelegen stuk oudland. En dan zijn dit nog maar twee fietsroutes. Er zijn er nog veel meer.
  • Eindeloos wandelen
    Wandelen is naast fietsen iets waar u uw hart bij kunt ophalen tijdens een vakantie naar Zuid- Beveland. Er zijn werkelijk tal van wandelmogelijkheden. Zo kunt u genieten van wandelen langs het water en de bloemendijken rond Nisse. Of wandel eens langs de boomgaarden. Dit levert zeker in oktober -in de oogsttijd- prachtige plaatjes op. Zuid- Beveland kent veel fruittelers. Zeker rond Kapelle, Kwadendamme en Oudelande kunt u wandelen langs fruitgebieden. Vergeet dus zeker uw fotottoestel niet, als u op pad gaat.
  • Genieten van zilte zailigheden
    Tijdens een vakantie naar Zuid- Beveland treft u allerlei eetgelegenheden aan, waar u de beste zilte zaligheden proeft, met vaak ook nog eens een fanastisch uitzicht op bijvoorbeeld de havens. Zeker in Yerseke proeft u echt Zeeland. Dit is het zilte hart van de Zeeuwse schelpdierenindustrie. Alles draait hier om oesters, mosselen en kokkels. Wanneer u hier echt eens kennis mee wilt maken, kunt u een bezoekje brengen aan de oesterputten met eventueel een rondleiding. Of ga eens voor een wandeling door de havens, wat ook indrukwekkende beelden oplevert voor jong en oud. Wilt u echt alles zien, meemaken en beleven rondom deze schelpdierencultuur? Boek dan een rondleiding bij Tourist Shop Yerseke.
  • Musea, bezienswaardigheden en (kinder-) activiteiten
    Houdt u van musea, bezienswaardigheden en verschillende (kinder-) activiteiten die u kunt bezoeken tijdens uw vakantie? Boek dan ook zeker eens een vakantie naar Zuid- Beveland. Ook op dit gebied is er heel veel te zien en te beleven.
    Wat dacht u bijvoorbeeld van het Oosterschelde Museum in Yerseke. Hier komt u echt alles te weten omtrent de historie van Yerseke en de visserij- mossel- en oestercultuur.
    Houdt u van bloemen en bent u in de periode mei t/m oktober op vakantie hier? Bezoek dan zeker eens de Pluktuin Bloemenzee in Kruiningen. De toegang is gratis en u vindt er meer dan 150 bloemensoorten. Een erg leuk uitje voor groot en klein.

Vakantie naar Zuid Beveland - Oosterschelde Mueseum - Blue Green Holiday

Tijdens een vakantie naar Zuid- Beveland treft u minder het grote massale bezoek van toeristen aan. Uiteraard kunt u dit wel afwisselen, wanneer u van zowel rust als drukte houdt. Binnen een mum van tijd bent u namelijk zo in de wat drukkere steden en dorpen. In Zeeland is immers alles makkelijk te bereiken zonder lange reisafstanden.
En stranden? Die vindt u ook gewoon op Zuid- Beveland, alleen kleiner en minder vol dan aan de drukke Zeeuwse kust.
Apprecieert u de zondagsrust? Ook deze vindt u zeer zeker terug in vele plaatsen, gemeentes en dorpjes op Zuid- Beveland.

Vakantie naar Zuid Beveland - Bessen Fruitgebieden - Blue Green Holiday

Vakantie naar Zuid-Beveland speciaal voor u

Bovenstaande mogelijkheden en activiteiten tijdens een vakantie naar Zuid- Beveland, zijn eigenlijk nog maar summiere opsommingen. Er is heel veel mogelijk en een vakantie in dit gebied van Zeeland is dan ook veelzijdig. Bij Blue Green Holiday weten wij natuurlijk dat iedereen zijn eigen interesses heeft en wij helpen en adviseren u dan ook graag persoonlijk. Zo bent u verzekerd van een vakantie naar Zuid- Beveland speciaal voor u. Wij kennen de omgeving als geen ander en beantwoorden graag uw vragen en voorzien u graag van extra informatie.
Kijk ook zeker eens bij tips en omgeving op onze website. Ook hier doet u wellicht leuke ideeën op voor en tijdens een vakantie naar Zuid- Beveland.

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Direct boeken
zoek in ons aanbod
vakantie-naar-Zuid-Beveland-moedereend-met-kind-in-natuur-tijdens-wandelen-Blue-Green-Holiday