Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Ontdek Zeeland met de auto

Wanneer u verblijft in een vakantiewoning van Blue Green Holiday is er ontzettend veel te zien en te beleven op Zuid- Beveland. Zo kunt u te voet of per fiets het karakteristieke Zeeuwse dorp Yerseke ontdekken, met bijvoorbeeld een bezoek aan de oesterputten, Zeeuwse zeelucht snuiven aan het Damse strandje, struinen door het centrum en Zeeuwse gerechten proeven in de vele restaurants in Yerseke. Naast Yerseke is ook een bezoek aan Wemeldinge en Goes goed te doen per fiets of eventueel met de trein. U kunt de omgeving bij uw vakantiehuis dus zeker goed ontdekken. Maar wanneer u ook buiten Zuid- Beveland een kijkje wilt nemen, is een autovakantie een groot gemak. Met de auto bent u namelijk zo op de leukste plekjes van Zeeland, zodat u Zeeland echt ontdekt, ziet, proeft en beleeft.

Tips om met de auto te bezoeken in Zeeland

Er is ontzettend veel te bezoeken en te ontdekken in Zeeland. Wij geven hieronder graag wat tips om met de auto te bezoeken, vanuit uw vakantiewoning bij Blue Green Holiday:

Een bezoekje aan Middelburg, de hoofdstad van Zeeland

Vanuit Yerseke bent u met de auto binnen een half uurtje in de hoofdstad van Zeeland; Middelburg. Deze monumentale stad heeft vele historische gebouwen, maar daarnaast kunt u er ook ontzettend goed winkelen, een rondvaart maken door de grachten van Middelburg en bijvoorbeeld met de kinderen een bezoekje brengen aan Mini Mundi.

Autovakantie naar Zeeland

Met de auto naar Noord- Beveland

Wanneer u in een vakantiewoning op Zuid- Beveland verblijft, vindt u het misschien ook wel eens leuk een kijkje te nemen op Noord- Beveland. Dit is het op één na kleinste eiland van de provincie Zeeland. Het ligt tussen de Noordzee, Nationaal Park Oosterschelde en het Veerse Meer. U krijgt er een echt eiland gevoel. U kunt er genieten van strand, water, mooie fietsroutes en unieke plaatsjes zoals Kamperland en Kortgene. Wanneer u hier bent kunt u uw auto parkeren en ter plaatse een fiets huren in bijvoorbeeld Kamperland en zo de verschillende dorpen bezoeken via uiteenlopende fiestroutes. Ook voor watersport is Noord- Beveland een goede uitvalsbasis.

Met de auto naar Veere

In historisch Veere op Walcheren ziet en voelt u als het ware de geschiedenis. U ziet er indrukwekkende gebouwen zoals het oude Stadhuis en de Grote Kerk. Veere ligt aan de rand van het Veerse Meer. U kunt hier heel mooi wandelen en genieten van het uitzicht over het Veerse meer op de terrassen. In het hoogseizoen vindt hier ook regelmatig het ringrijdens en sjezenrijden plaats. Ringrijden is een folkloristische traditie waarbij men te paard een lans door een ring probeert te steken. Bij sjezenrijden zitten man en vrouw in Zeeuwse klederdracht in een sjees; een tweewielige, vaak antieke, wagen die achter een paard is gespannen. Wanneer u een bezoekje aan Veere brengt kunt u uw ogen zeker de kost geven.

Een bezoekje aan Zierikzee met de auto

Zierikzee is een kleine stad met een grootse historie en dat ziet u momenteel nog steeds. In en rond het compacte stadshart staan ruim vijfhonderd monumenten. U kunt hier makkelijk een paar uur ronddwalen en u vergapen aan pleinen, steegjes, de oude stadshavens en imposante gevels. Dat gecombineerd met winkels en gezellige terrassen maakt Zierikzee een prima bestemming voor een dagje shoppen en rondsnuffelen.

Autovakantie naar Zeeland auto

Een autovakantie naar Zeeland met Enterprise

Zoals u kunt lezen is een autovakantie naar Zeeland zeer zeker de moeite waard. U kunt met de auto zoveel mooie plekjes in Zeeland bezoeken, zodat u echt kunt spreken over een onvergetelijke vakantie. Daarnaast komt u misschien wel naar een vakantiehuis van Blue Green Holiday vanuit het buitenland met het vliegtuig en wenst u een auto te huren. Of u bent zelf niet in het bezit van een auto. Toch is er dan een mogelijkheid om met een auto naar Zeeland te komen, namelijk met een huurauto van Enterprise.
Enterprise staat voor betrouwbare en voordelige autohuur. U kunt eenvoudig 24/7 online boeken. De verschillende locaties in Nederland zijn makkelijk bereikbaar en hier staat een ervaren team voor u klaar.

Autovakantie naar Zeeland enterprise logo

Een auto huren bij Enterprise met korting

Komt u naar Zeeland op autovakantie in een vakantiewoning van Blue Green Holiday en huurt u een auto bij Enterprise? Dan hebben wij een leuk cadeautje voor u. Met onze kortingscode ontvangt u maar liefst 10% korting op het totaalbedrag van de autohuur. U hoeft hier verder niets voor te doen, dan de volgende kortingscode in te vullen: NLDAH29 Een leuk cadeautje voor een autovakantie naar Zeeland.

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Autovakantie_naar_Zeeland_-_benen_luierend_uit_auto
Direct boeken
zoek in ons aanbod