Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Geen seizoen heeft zoveel beloftes in zich als het voorjaar. Zéker in Zeeland beleef je het voorjaar met al je zintuigen. De heerlijke zilte zeelucht opent je longen. Het lijkt wel of er nieuwe energie door je lichaam stroomt. In de mooie Zeeuwse natuurgebieden zie je bomen en planten langzaam ontwaken. Wie goed luistert hoort de branding en de vogels op het strand. Het voorjaar is een uitgelezen periode voor de allereerste vakantie van het nieuwe jaar. Zeeland is daarvoor een prima bestemming: lekker dichtbij, maar door de ‘Zeeuwse’ ontspanning lijken je zorgen plots mijlenver weg.

Er gaat niets boven de frisse lucht van het voorjaar. De zilte zeelucht en de rust sterken gezondheid van de Zeeuwen. Ook als je hier te gast bent, profiteer je van de unieke eigenschappen van Zeeland. Rust, ruimte, gezonde lucht, relatief schone leefomgeving en weinig stress, lawaai en files zorgen voor een bovengemiddeld hoge levensverwachting voor Zeeuwen zelf en voor een optimale vakantiebeleving voor gasten van elders. Kom daarom genieten van het Zeeuwse voorjaar en laad je op voor de rest van het jaar!

Geniet van de Zeeuwse natuur

De natuur die langzaam ontwaakt; het heeft iets betoverends. In Zeeland staan vanaf het voorjaar de fruitbomen in bloei. Dat betekent bomenrijen vol prachtige witte en roze bloesems. Als de boer goed voor de fruitbomen zorgt, oogst hij in september de lekkerste peren, appels, pruimen en nog veel meer. Wil je daarover meer weten? Breng dan eens een bezoek aan het Fruitteeltmuseum in Kapelle: leerzaam en leuk! Op de fiets door Zuid-Beveland ontdek je mooiste plekjes. De natuur is misschien nog mooier op plaatsen waar ze ongetemd haar gang kan gaan. In de Zeeuwse natuur kun je er heerlijk op uitgaan. Spot vogels in de uitgestrekte vogelgebieden, loop een hert tegen het lijf of kijk rechtstreeks in de grote ogen van een zeehond. Het beste neem je een verrekijker mee, zo mis je niets!

Voorjaar Blue Green HOliday

Elke dag is een stranddag

In Zeeland is het strand altijd dichtbij. Zo ontdek je dat het in Zeeland elke dag een stranddag is. Weer of geen weer. Je kunt eindeloos wandelen over de brede langgerekte stranden. Honden zijn buiten het seizoen meer dan welkom. Ze spelen en ravotten met andere honden of vermaken zich in de branding en met het opwaaiende schuim van de golven. Jijzelf en/of je kinderen doen rode, blozende wangen op en druppelende neuzen, maar wat een plezier! Uitblazen kan bij één van de vele strandpaviljoens. Gastvrij heten ze je van welkom; voor warme chocolademelk, een gezellige borrel of een uitgebreide maaltijd. Met zo’n weids uitzicht op zee, strand en duinen voel je direct: dit is vakantie!

Voorjaarscollecties shoppen

Ga je graag naar de stad en houd je van gezellig winkelen? In de Zeeuwse steden Goes, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen en Zierikzee haal je dan je hart op. Zoveel sfeer en gezelligheid; daar blijf je graag wat langer hangen. Shop de nieuwste voorjaarsmode in gezellige boetieks en strijk – tussen het winkelen door of als de sluitingstijd nadert – neer in een gezellig café of verwarmd terras. Zo dichtbij Vlaanderen geniet je hier volop van een Bourgondische leefstijl. Natuurlijk kun je nog wat langer in de stad blijven of later terugkomen. Theaters, bioscopen en kleinschalige cultuur podia ontvangen je graag!

Klokuus Zeeland

Ja, en de kinderen?

We horen het je zeggen. De kinderen, die beleven de tijd van hun leven in Zeeland! Net als jij, ervaren ze hier de rust en ruimte. Het eenvoudige plezier van spelen met een schepnet en een emmer op het strand. Rennen door de branding en net ‘per ongeluk’ natte voeten halen. Eindeloos van de duinen rollen. Je weet zelf: dat verveelt nooit! Maar er is zoveel te meer beleven! Het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk, binnenspeeltuinen zoals Mini Mundi en Klok ‘Uus, het OosterscheldeMuseum in Yerseke en reptielenzoo Iguana om maar eens wat suggesties te doen. Elke dag is anders! Of huur eens een fiets, tuktuk of klassieke Mini Cooper en ontdek de vele overkanten die Zeeland rijk is.

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Voorjaar in Zeeland
Direct boeken
zoek in ons aanbod