Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om lekker te gaan wandelen, fietsen of een zonnig terrasje te pakken tijdens een toffe citytrip. Maar wat dacht je ervan om eens een dagje tussen de dieren in Zeeland door te brengen? Van een alpaca wandeling tot roofvogelshow, in deze blogs lees je over de leukste uitjes met dieren in Zeeland.

Alpaca’s uitlaten en Falabella’s knuffelen op Ranch Rzadkiewa

Heb jij weleens een wandeling gemaakt met een alpaca? Nee? Dan is dit je kans! Alpaca’s zijn ontzettend schattige en pluizige dieren, met een nieuwsgierig en rustig karakter. Dat maakt ze perfect om mee op pad te gaan met het hele gezin. Boek een meet & feed bij de Alpaca en Falabella Ranch in Kerkwerve, waar je wordt ontvangen in een mooi cultuurhistorisch bezoekerscentrum. Je begint de middag met een interessante uitleg met allerlei feitjes over de viervoeters, voordat je met je eigen alpaca een wandeling gaat maken door de Zeeuwse natuur. Daarna heb je alle ruimte om de dieren te voeren, knuffelen en foto’s te maken. Loop ook even langs de grazende falabella’s, de kleinste paardjes ter wereld. Blijf je liever in de wei, daag dan je vrienden of familie uit voor een spannend potje golf tussen de alpaca’s. Aansluitend geniet je met een kop koffie op het terras, of kun je in het winkeltje knutselen met echte alpacawol. Ook zijn er leuke souvenirs te koop.

alpaca

Reserveren kan via rzadkiewa-arabians@planet.nl of via +31642953076.

Bekijk zeehonden in de Oosterschelde van dichtbij tijdens een rondvaart

In het grootste Nationaal park van Nederland, de Oosterschelde, vind je een zandbank waar regelmatig een grote groep zeehonden ligt te luieren. Af en toe duiken ze achter elkaar het water in om verse vis te happen. En je kan ze van dichtbij komen bekijken tijdens een echte zeehondensafari van Frisia Rondvaarten. Een indrukwekkend en leuk familie-uitje. Stap aan boord en ga lekker zitten met koffie, thee of iets fris, terwijl je geniet van je tocht over het water. Als je geluk hebt, kun je zelfs bruinvissen spotten. Neem dus vooral je verrekijker en camera mee, want deze middag garandeert je allerlei unieke plaatjes! De tocht duurt ongeveer twee uur en vertrekt vanuit Zierikzee.

Frisia2

Reserveren kan via: https://frisiarondvaarten.nl/

Dieren knuffelen op de kinderboerderij van de Hollandse Hoeve

De Hollandse Hoeve is dé recreatieplek voor het hele gezin in Goes. Met een grote buiten- en binnenspeeltuin, waterpark, groot tropisch zwemparadijs en allerlei activiteiten zit je hier altijd goed voor een gezellige dag weg. Ook vind je hier een grote kinderboerderij, waar kinderen naar hartenlust kunnen knuffelen met al hun favoriete dieren. Er zijn pony’s, geiten en talloze knaagdieren. Ook zijn er toffe activiteiten te volgen, die door het Milieu Educatie Centrum zijn georganiseerd. Zo kun je alles leren over knaagdieren en gave vogelsoorten ontdekken. Tot slot kun je bij De Eeterij heerlijk lunchen of van een gezellige, compleet verzorgde high tea genieten.

vierlinde

Meer informatie: https://www.vierlindengoes.nl/

Stoere roofvogels bij het Valkeniershof

Grote spanwijdtes, prachtig vlammende ogen en indrukwekkende vluchten. Bij het Valkeniershof in IJzendijke vind je allerlei prachtige roofvogels, zoals de Afrikaanse oehoe, roodstaartbuizerd, rode wouw, bosuil en torenvalk, maar ook de steppearend of een cherrug. Tijdens een demonstratie laten de valkeniers de vogels op en neer vliegen, door ze te lokken met aas. Een spannende en mooie show, waarbij je je ogen uitkijkt. Daarna heb je de kans om een vogel vast te houden en op de foto te gaan. Je kunt zelfs een privésessie boeken, waarbij je de vogels zelf gaat laten vliegen tijdens een workshop. Bij de Valkeniershof zit je goed voor allerlei educatieve activiteiten voor het hele gezin. Je maakt kennis met bijzondere dieren op een rustige, Zeeuwse locatie: midden in de polder.

valkeniershof

Meer informatie:  https://www.valkeniershof.nl/

Ontdek bijzondere loopvogels op de Struisvogelboerderij

Wist je dat een struisvogel soms wel 150 kilo kan wegen? Dit en nog veel meer andere gave weetjes leer je tijdens een bezoek aan de Struisvogelboerderij in Monnikenwerve. Tijdens een rondleiding bekijk je de broedmachines, ontmoet je de vogels en zie je hoe groot hun eieren eigenlijk zijn. Deze loopvogels leggen namelijk de grootste eieren ter wereld, die soms wel anderhalve kilo wegen. Op het terrein is een winkeltje waar je lederwaren, likeur en cosmetica met struisvogelolie kan kopen. Ook zijn er schattige knuffels voor de jongste bezoekers en pluizige sleutelhangers met een struisvogeltje eraan. Denk je erover langs te komen? De struisvogelboerderij is geopend van 1 maart tot en met 30 november.

struisvogelboerderij

Reserveren en meer informatie via: https://www.destruisvogel.nl/index.php


Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Frisia2
Direct boeken
zoek in ons aanbod