Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Een herfstvakantie vol verrassingen

Wanneer u een herfstvakantie vol verrasingen wilt, bent u in Zeeland aan het juiste adres. Vanuit uw vakantiehuis bij Blue Green Holiday kunt u genieten van Zuid- Beveland en verdere omgeving. En dit heeft een heleboel te bieden. Waar u ook van houdt, u vindt het in Zeeland. Bezoek bijvoorbeeld de stad Goes, waar u niet alleen kunt winkelen, maar ook een bezoek kunt brengen aan het Historisch Museum de Bevelanden, of een ritje kunt maken met de stroomtrein Goes- Borsele. En dan hebben we het nu alleen nog maar over Goes.

Maar wat dacht u van Yerseke? Maak een wandeling langs de havens met haar mossel-en oesterkotters en mosselveiling. Kijk binnen bij autentieke oesterhuisjes die nog altijd in bedrijf zijn en zie hoe de oesterputten werken.In de ruim één uur durende rondleiding wordt u alles verteld over wat Yerseke zo bijzonder maakt. En ook hier kunt u een bezoekje brengen aan een museum: Het Oosterscheldemuseum. En houdt u van geschiedenis en of het bezoeken van kerken? De kerkelijke geschiedenis van Zeeland begint al in de 7e eeuw en verschillende kerken kunt u regelmatig bezoeken en bezichtigen. Natuurlijk kunt u ook kerkdiensten in Yerseke en omgeving bijwonen.

Herfstvakantie in Zeeland in een vakantiehuis 01

Wandelen en fietsen

Wanneer u tijdens de herfstvakantie in Zeeland in een vakantiehuis van Blue Green Holiday verblijft kunt u naar hartenlust wandelen en fietsen. Zo zijn er vele leuke fietsroutes in de buurt van Wemeldinge. Maar vergeet ook zeker niet te wandelen in en rondom Yerseke. Wandelen langs de jachthaven Yerseke, langs en over het strand van Yerseke, en over de verharde binnenwegen terwijl u geniet van de Zeeuwse weilanden. Alle seizoenen hebben hun charme, zo ook de herfst.  In Goes kunt u bijvoorbeeld een wandelroute combineren met winkelen. Hier vindt u namelijk de route leukste winkeltjes van Goes. En natuurlijk komt u hier ook langs lekkere en leuke restaurantjes, want de inwendige mens wordt zeker niet vergeten in Zeeland.
Bent u graag sportief bezig op de fiets? Ook mountainbiken in Zeeland is een aanrader en sinds september 2018 heeft ook Zuid- Beveland een eigen mountainbikeroute.

Actief plezier tijdens de herfstvakantie in Zeeland

U zult u zeker niet vervelen tijdens de herfstvakantie in Zeeland in een vakantiehuis van Blue Green Holiday. We kunnen niet alleen spreken over een plezierige vakantie maar ook echt actief plezier. Er is echt voor iedere leeftijd iets te doen en voor iedere smaak is er iets. Bent u bang dat de kinderen zich niet kunnen vermaken? Dat is niet nodig. Er zijn tal van kinderuitjes in Zeeland, die u ook kunt bezoeken tijdens de herfstvakantie.
Ook wanneer u in het bezit bent van een trouwe viervoeter bent u verzekerd van een fijne herfstvakantie. Bij Blue Green Holiday kunt u namelijk gewoon op vakantie in Zeeland met de hond, want in verschillende vakantiewoningen is hij / zij van harte welkom. Zeeland is voor de hond een paradijs, met strand, zee en bos.
Wilt u ook verder kijken dan Zuid- Beveland? Geen probleem vanuit uw vakantiewoning zit u per auto of trein zo in Antwerpen, maar ook in Middelburg of Vlissingen, zodat u Walcheren kunt bezoeken.

Herfstvakantie in Zeeland in een vakantiehuis 4

U leest wel dat het aanbod ook tijdens de herfstvakantie in Zeeland heel groot en gevarieerd is. Er is werkelijk voor ieder wat wils. Dit geldt ook voor het aanbod van onze vakantiehuizen. Wenst u meer informatie over een vakantiewoning of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Digital StillCamera
Direct boeken
zoek in ons aanbod