Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Zeeland is super goed bereikbaar. Met de auto via de A58, de N59 of N57. Of met trein of bus. Ook als je hier op vakantie bent, kun je makkelijk uit de voeten. Natuurlijk kun je kiezen voor het openbaar vervoer. Daarnaast zijn er tal van particuliere vervoersaanbieders. Sommigen daarvan zijn vooral nuttig, anderen zorgen voor wat extra fun tijdens je vakantie.

Reizen met het openbaar vervoer kun je in Zeeland super afwisselend maken. Je kunt niet alleen kiezen voor trein of bus, maar natuurlijk een heuse ferry of aantrekkelijk pontje. Dat laatste is echt leuk om te doen. Op het dek, met de wind in je haren, vergeet je haast even waar je vandaan komt of waar je naartoe gaat.

Treinen in Zeeland

Vrijwel alle grote Zeeuwse steden hebben een treinstation, zoals Vlissingen, Middelburg en Goes. Ook enkele kleinere plaatsen langs de enige spoorbaan die de provincie rijk is, hebben een station. Denk aan Arnemuiden, Kapelle-Biezelinge, Krabbendijke, Kruiningen-Yerseke, Rilland-Bath en Souburg. Anderzijds, plaatsen als Terneuzen en Zierikzee kun je niet met de trein bereiken. Zeeuws-Vlaanderen heeft weliswaar een spoorverbinding met Vlaanderen, maar deze wordt uitsluitend gebruikt voor goederenvervoer.

Rijd mee met een nostalgische stoomtrein

Vind je het leuk om met de trein te reizen, maar is het voor je vakantie niet per se noodzakelijk? Stap dan in op de nostalgische stoomtrein Goes – Borsele. Dit is een rijdend museum, waarin je een unieke treinreis beleeft!

Zonnetrein Zeeland

Kies voor vervoer met de zonnetrein

Ook een belevenis is de Vlissingse zonnetrein. Deze trein is heel leuk voor een bezoek aan Vlissingen. Stap in en ontdek de boulevard, het badstrand en het gezellige centrum. Leuk voor jong en oud! Een groene bijkomstigheid is dat de zonnetrein helemaal zonne-energie rijdt!

Veerboten en pontjes

Met zoveel water is het haast wel logisch dat Zeeland nog veerboten en pontjes heeft. De grootste veerboot, de Westerschelde ferry, verzorgt de verbinding tussen Vlissingen en Breskens. Deze ferry is een fiets- voetveer, dus uitsluitend voor voetgangers en (brom)fietsers. In de zomerperiode (mei t/m september) vaart er ook een veerdienst Rondje Pontje tussen Kamperland en Veere. Deze is alleen toegankelijk voor fietsers en voetgangers. Verder is er onder andere een veerdienst over de Westerschelde, tussen Hansweert en Perkpolder in Zeeuws-Vlaanderen. Er zijn nog meer pontjes in Zeeland. Natuurlijk! Het kost uren om via het vaste land de overkant te bereiken en bovendien geeft een overtocht met een pontje je een ultiem vakantiegevoel.

Vervoer met scooter

Vervoer met fiets, scooter, tuktuk of Mini Cooper

Wil je voor je vervoer niet afhankelijk zijn van schippers, chauffeurs of machinisten? Reserveer dan je eigen vervoermiddel tijdens je verblijf in Zeeland. Er zijn tal leuke binnenwegen, dijken en zelfs buitendijkse paden en wegen, waar je met een gehuurde fiets, scooter, tuktuk of Mini Cooper fantastische tochten kunt maken! Bij Tourist Shop Yerseke weten ze de weg. Ze adviseer je graag over het vervoer en de vervoersmiddelen die in Zeeland voor handen zijn.

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

stoomtreintje goes
Direct boeken
zoek in ons aanbod