Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Genieten van de natuur tijdens de meivakantie in Zeeland

Wanneer u tijdens de meivakantie in Zeeland verblijft met de kinderen, wilt u natuurlijk ook dingen ondernemen. Lekker naar buiten en genieten van de natuur. Hier is de meivakantie uitermate geschikt voor. De temperaturen zijn vaak erg aangenaam. Houdt u van het strand? Dan kunt u vanuit uw vakantiehuis bij Blue Green Holiday naar het strand bij Wemeldinge en Yerseke. Beide stranden zijn niet heel groot, maar het voordeel is dat u er ook geen massatoerisme tegen komt, zoals bijvoorbeeld op de stranden van Walcheren het geval is.

Het strand van Wemeldinge is mooi gelegen achter de Promenade, aan de Oosterschelde vlakbij de jachthaven van het dorp. Ook hier kunt u dus nog een kijkje gaan nemen. En heeft u het strand weer wel even gezien, dan is er ook nog genoeg te zien en te beleven in Wemeldinge zelf. Dit geldt uiteraard ook voor Yerseke. Buitenom strand, is hier nog zoveel meer te zien en te beleven.

Meivakantie in Zeeland

De natuur is in deze periode op zijn mooist. Zeker wanneer u van fietsen houdt is hier zoveel moois te zien en te bezoeken op uw tweewieler. Dijken, bloemenvelden, dieren in de wei en tussendoor stoppen voor een picknick in de buitenlucht of genieten van Zeeuwse Zilte Zaligheden in de vele restaurants in Yerseke bijvoorbeeld.

Activiteiten tijdens de meivakantie in Zeeland

Misschien onderneemt u graag dingen en wilt u graag actief bezig zijn met uw gezin. Dat kan heel goed tijdens de meivakantie in Zeeland. Bent u met Pasen al in Zeeland? Dan kunt u met de kinderen lekker uit eten, terwijl de kinderen zich heerlijk vermaken. Bij Eeterij- Speelerij Vierlinden in Goes kunt u Eerste Paasdag terecht voor een Paasbrunch. De kinderen zullen zich niet vervelen. Behalve lekker eten (want er is genoeg wat zij zullen lusten) mogen ze natuurlijk ook spelen in de binnenspeeltuin. En… de paashaas zal er ook zijn! Die heeft leuke kleurplaten meegenomen en eieren verstopt. Er schijnt zelfs een heel speciaal ei te zijn verstopt….

Wilt u eens een uitstapje maken naar Walcheren? Dan is Middelburg zeker een aanrader. Hier vindt u tal van bezienswaardigheden maar ook verschillende attracties. Daarnaast kunt u er lekker winkelen en tijdig uitrusten op de verschillende en gezellige terrasjes. Op 4 mei is er een kinderkleedjesmarkt in Middelburg. Leuk om hier overheen te lopen met de kinderen, wie weet wat voor leuks u nog tegenkomt!

Houdt u erg van winkelen? Maak dan ook zeker een uitstapje naar Goes met de trein, de fiets of de auto. U vindt hier een scala aan winkels, maar ook vele monumenten. Zo kunt u uw bezoek combineren met een beetje cultuur en winkelen.

Meivakantie in Zeeland Goes bezoeken

Uitstapjes zijn er genoeg te maken. Wanneer u van water houdt is zeker Noord- Beveland een bezoek waard. U vindt hier bijvoorbeeld Kamperland en dit ligt direct aan het Veerse Meer. Hier kunt u eindeloos wandelen, zelf met watersport bezig zijn, of uw ogen de kost geven en wanneer uw hond mee is op vakantie is het hier heerlijk spelen en rennen. Voor de kinderen is het aquapark de Schotsman in Kamperland een hele belevenis en voor wie liever kijkt, een aanrader om een tijdje te aanschouwen. In mei is het weersafhankelijk of dit geopend is, maar dat kunt u altijd nakijken op de website van het aquapark in Kamperland. En wanneer u nu denkt, dat dit alleen voor uw kinderen een feestje is, dan heeft u het mis. Ook volwassenen beleven hier veel plezier.

Het is eigenlijk teveel om te benoemen wat u allemaal kunt ondernemen tijden de meivakantie in Zeeland. Kijk zeker eens in onze uit in Zeeland agenda en vergeet ook de kinderuitjes niet. Hier vindt u tal van mogelijkheden voor uitstapjes met de kinderen. De meivakantie is hier eigenlijk te kort voor, wanneer u het allemaal wilt ondernemen.

Meivakantie in Zeeland Uit in Zeeland Blue Green holiday

Vakantiehuizen tijdens de meivakantie in Zeeland

Lijkt het u een fijn idee om de meivakantie in Zeeland door te brengen? Dan verwijzen wij u graag naar onze vakantiehuizen in Zeeland. Er zit vast ook iets voor u bij. Of u nu met het gezin komt, met vrienden, met uw partner en wellicht ook met uw huisdier: er ijn verschillende vakantiewoningen, waarbij ook zeker iets aan uw wensen voldoet. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Of heeft u misschien vragen? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

meivakantie-in-Zeeland-jachthaven-Wemeldinge
Direct boeken
zoek in ons aanbod