Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Vakantie in coronatijd? Natuurlijk, doen! Vakantie is leuk en Zeeland is open. Zeeuwen zijn nuchter en houden wel van een beetje tegenwind. Ze zien ernaar uit om toeristen een onbezorgde vakantie te bieden. Zeeland is in ieder seizoen een topbestemming! Corona of niet, er is hier van alles te beleven.

Zeeuwse stranden zijn altijd ‘open’

De Zeeuwse stranden zijn zomer en winter ‘open’. Weer of geen weer: het is er altijd leuk! Het strand en de duinen zijn fanatische plekken om eindeloos te genieten. Maak een lange wandeling, neem een frisse duik of zoek de beschutting tussen het helmgras. De stormen die over het strand kunnen razen, zijn spectaculair. Dat weten ook tal van watersportliefhebbers. Surfen of kitesurfen; het lijkt wel of die sporten speciaal voor Zeeland zijn gemaakt!

Zeeuwse stranden Blue Green Holiday

Plezier op en aan het water

Ook in coronatijd is een vakantie pas compleet met water om je heen. In Zeeland kun je op veel verschillende manieren van het water genieten. Huur een bootje, boek een rondvaart, scheep in op een zeilboot of ga op zeehondensafari. Iedereen respecteert de coronamaatregelen. Wie op het water zit, ontspant. Daar heb je eigenlijk geen andere mensen bij nodig. De wind, de prachtige natuur en het water werken op een optimale manier samen. Vaar je op de Oosterschelde? Kijk dan uit naar zeehonden en bruinvissen. Ze leven in Zeeland volop in het wild en genieten van de mooie natuur en het schone water.

Zeeuwse musea

Zeeuwse musea brengen de geschiedenis tot leven. Elk met een eigen verhaal. Dat gaat over de rijke geschiedenis, cultuur, natuur en de eeuwige strijd tegen het water. Wie Zeeland bezoekt en goed wil begrijpen, reserveert zeker een bezoek aan het Watersnoodmuseum. ‘De Ramp’ van 1953 hoort onlosmakelijk bij Zeeland. Musea mogen in deze coronatijd hun deuren weer openen. Maak er gebruik van. Voor kinderen is een reis met de authentieke museumtrein een belevenis. Deze rijdt van Goes naar Borsele over een eigen spoorlijn.

Winkelen en uitgaan

Iedere Zeeuwse stad heeft één of meerdere weekmarkten. Met respect voor de 1,5 meter afstand kun je je daar laten verrassen door de veelzijdige en verse producten, soms rechtstreeks van het land of uit de zee. De stadscentra bieden sowieso veel gezelligheid en vertier. Leuke winkels om te shoppen en tal van cafés en restaurant voor een eenvoudige lunch, een lekkere kindermaaltijd of een diner op sterrenniveau. De terrassen zijn ’s zomers gezellig vol, terwijl iedereen daarbij natuurlijk de coronamaatregelen naleeft. Zin in een avondje naar de bioscoop of theater: welkom!

Klokuus speeltuin speelweide

Pretparken

Zeeland heeft geen grote attractieparken. Dat is alleen maar fijn in deze coronatijd. De parken die er wel zijn, houden rekening met de 1,5 meter afstand maatregelen. Bezoek Delta Park Neeltje Jans en ontdek de enorme kracht van water. Kijk je ogen uit bij Iguana in Vlissingen, de grootste reptielen zoo van Europa. Ga eindeloos spelen bij Klokuus in ’s Heer Arendskerke of kies voor een subtropisch avontuur bij Omnium Zeeland in Goes.

Overtuigd? We hopen het! Coronatijd of niet, vakantie in Zeeland is altijd een feest!

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

coronatijd-vakantie-Blue_Green_Holiday
Direct boeken
zoek in ons aanbod