Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Vakantiehuisjes voorjaarsvakantie in Zeeland

Lijkt het u niet heerlijk? Er even lekker tussenuit tijdens de voorjaarsvakantie. Geen drukke skipistes of lang vliegen naar een warm land, maar heerlijk met het gezin naar een vakantiehuisje in Zeeland en genieten van al het moois wat het voorjaar te bieden heeft. Dan bent u bij Blue Green Holiday aan het juist adres.

voorjaarsvakantie Zeeland vakantiehuisjes vogel in natuur

Voorjaarsvakantie in Zeeland, puur genieten.

De winter begint langzaam te veranderen in het voorjaar en juist dan is de natuur op zijn mooist. Het is heerlijk weer om naar buiten te gaan. Met een warme trui, misschien nog een dikke jas en comfortabele schoenen is het puur genieten tijdens een wandeling in de voorjaarsvakantie in Zeeland. Wij hebben vakantiehuisjes in Zeeland in verschillende plaatsen op Zuid- Beveland, waar u heel goed kunt genieten van comfort en zeker natuur. Trek erop uit langs het water en over de dijken waar verschillende bloemen in bloei staan deze periode. Het levert de mooiste plaatjes op.

voorjaarsvakantie Zeeland vakantiehuisjes natuur

Maar ook met de fiets kunt u langs de mooiste plekjes. Wat dacht u van het uitzicht langs het water op de binnenvaartschepen… Of fietsen door een authentiek laaggelegen stuk oudland; de Kapelse Moer. Er zijn werkelijk tal van fietsroutes in de omgeving. En bent u wat sportiever aangelegd? Dan zit u ook gebakken, want mountainbiken in Zeeland is ook heel goed mogelijk. Zuid- Beveland heeft sinds september 2018 zijn eigen MTB- route en de lovende recensies liegen er niet om. Een leuke route voor zowel de jonge als oudere mountainbiker.

Activiteiten tijdens de voorjaarsvakantie in Zeeland

Naast heerlijk buiten zijn, wandelen en fietsen zijn er ook genoeg activiteiten tijdens de voorjaarsvakantie in Zeeland. Er is genoeg voor jong en oud en voor het gezin. Zoekt u iets educatiefs? Breng eens een bezoekje aan het Oosterschelde Museum Yerseke. Hier wordt u meegenomen op een reis door de mossel- en oestercultuur. Aan de hand van meer dan 1600 objecten wordt het verhaal verteld van het verdronken land van Zuid- Beveland en de rol die de Oosterschelde heeft gespeeld bij het ontstaan van Yerseke.

voorjaarsvakantie Zeelnd vakantiehuisje Oosterschelde museum Yerseke

En wie van een tropisch zwemparadijs houdt kan een bezoekje brengen aan het subtropisch Zwemparadijs Omnium in Goes. U vindt hier naast het subtropische zwembad ook een echt tropisch bos, waar bananen en koffiebonen groeien. Iedere dag geeft een gids een rondleiding door deze dynamische natuur. Het zwembad zelf is echt plezier voor jong en oud. Zwemmen in het recreatiebad en meegenomen worden in de stroomversnelling. Vervolgens drijft u mee in de Lazy River die zwemmers mee voert onderoor het tropisch bos. Natuurlijk heeft dit zwembad ook twee hele leuke glijbanen en voor de allerkleinsten is er een eigen plekje in het zwembad. Kortom een bezoekje aan dit zwembad in Goes is een leuk dagvullend programma.

Nog een aanrader is een bezoekje aan Nationaal Park Oosterschelde. Hier vinden land en water elkaar en heeft u een weids uitzicht over dijken, schorren, schikken en inlagen. Het 35.000 hectare grote park ligt midden in de provincie Zeeland tussen de eilanden Schouwen- Duiveland, Tholen, Sint- Philipsland en Noord- en Zuid- Beveland. Het is op de Waddenzee na het belangrijkste vogelgebied van Nederland.

voorjaarsvakantie Zeeland vakantiehuisjes Nationaal Park Oosterschelde zeehonden

En dit zijn nog maar drie activiteiten die u kunt ondernemen tijdens de voorjaarsvakantie in Zeeland. Kijk ook eens op onze website bij kinderuitjes Zeeland of Uit in Zeeland er is genoeg te doen en te beleven voor zowel klein als groot en voor individuen en groepen.

Omgeving van uw vakantiehuisje in Zeeland

In welk vakantiehuisje in Zeeland u ook verblijft bij Blue Green Holiday, u kunt de hele omgeving verkennen. Houdt u van winkelen? Breng dan eens een bezoekje aan Goes en wie van watersport houdt, kan een uitstapje maken naar Wolphaartsdijk. Maar ook Yerseke is een geweldige plaats met zijn mossel- en oestercultuur. Alles is goed te bereiken. U kunt per fiets, per auto of naar bijvoorbeeld Goes en Middelburg met de trein. U zult zich sowieso niet vervelen in de omgeving van Yerseke in Zeeland.

Huur een vakantiehuisje in Zeeland tijdens de voorjaarsvakantie

Heeft u na het lezen van al het moois en leuks wat Zeeland te bieden heeft, helemaal zin in een voorjaarsvakantie in Zeeland? Boek dan uw vakantiehuis bij Blue Green Holiday. U heeft een ruime keuze in diverse soorten vakantiehuisjes in Zeeland bij ons. En heeft u een gezellige viervoeter? Ook die hoort er natuurlijk bij. Er zijn verschillende vakantiehuisjes bij ons waar uw trouwe vriend welkom is, zo kunt u op vakantie in Zeeland met uw hond. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij helpen u graag!

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

voorjaarsvakantie-Zeeland-vakantiehuisjes-tulpen-in-bloei
Direct boeken
zoek in ons aanbod