Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Of je nu wil ontspannen of liever een actieve watersport gaat doen, bij het Veerse Meer kan het allebei. Deze ultieme recreatieplek tussen Wolphaartsdijk en Goes biedt alles wat je nodig hebt voor een dag aan het water. Ga lekker barbecueën en relaxen, of beleef een avontuurlijke dag vol watersportactiviteiten.

Over het Veerse Meer

Zeeland is natuurlijk dé plek als je van watersport houdt. Maar het Veerse Meer onderscheidt zich door de ligging, de prachtige natuur en de vele mogelijkheden die het biedt. Met een omtrek van maar liefst 22 kilometer kun je er naar hartenlust fietsen, wandelen, uitrusten, relaxen of dus lekker actief buiten zijn en je favoriete watersport beoefenen. Door een opening in de de oostzijde van de sluis is het water daar niet alleen zouter, maar vooral veel schoner geworden. Fijn voor zowel de dieren als jezelf. In dit meer liggen 17 eilandjes, waarvan er 12 toegankelijk zijn voor bezoekers. Je vindt hier heerlijk rustige plekken om te picknicken, maar ook speelweides en wandelbossen. De overige 5 zijn speciaal voor vogels. Die kunnen daar ongestoord broeden, rusten en eten. En dat bevalt de vogels goed, want alleen al op het eilandje De Haringvreter komen elk jaar 40.000 smienten, nonnetjes, brilduikers en middelste zaagbekken uit Scandinavië en Noord-Rusland voorbij.

Windsurfen op het Veerse Meer

Trotseer het water op je surfplank

Een favoriete hobby van veel watersporters in Zeeland is windsurfen! Hier aan de Zeeuwse kust is het weer er vaak perfect voor. En dan hebben we ook nog prachtige locaties. Ook het Veerse Meer is een uitstekende plek om te gaan windsurfen. Ook als je een beginner bent is deze plek een aanrader, want er zijn veel ondiepe plekken waar je gemakkelijk met je board het water op kan om te oefenen. Heb je nog nooit gewindsurft? Dan is het een leuk idee om sport en ontspanning te combineren tijdens een van de cursussen van Thijs Surfschool. Zij bieden basiscursussen aan voor het hele gezin. Van goede begeleiding tot alles wat je nodig hebt om het water op te gaan; zij ontzorgen je helemaal en zetten veiligheid en plezier op één. Je kunt natuurlijk ook je eigen uitrusting meenemen en zelfstandig het water trotseren.
Locatie: Campensweg 1, 4493 MN Kamperland

Spelletjesmiddagen, suppen en surfen: watersport bij Kanoa

Heb je nog nooit op een sup gestaan, maar lijkt het je wel heel leuk om dat eens te proberen? Bij Kanoa leer je het tijdens een relaxte clinic. Ga samen met een ervaren begeleider het water op, die je alle tips en trucs leert. Ook kun je bij Kanoa terecht voor het huren van kano’s en kajakken, waarmee je op je eigen tempo de mooiste plekjes van het Veerse Meer ontdekt. Vergeet ook zeker niet om een goed gevulde picknickmand mee te nemen met lunch en allerlei lekkere hapjes, om van te genieten op de groene eilandjes. Ben je met de kinderen met vakantie? Dan heeft Kanoa leuke dagvullende activiteiten voor de echte waterratten, als zomerkampen en spelletjesdagen.
Locatie: Haven de Piet, Muidenweg 225, tussen Wolphaartsdijk en Arnemuiden

Suppen op het Veerse Meer

Stap op je waterski bij Jolie Outdoor

Waterskiën is een stoere activiteit bij Jolie Outdoor, geschikt voor jong en oud. Stap in je wetsuit achter de sleeplift van 820 meter lang, die je met een snelheid van 30 kilometer per uur over het water trekt. Het is aan jou je evenwicht te bewaren, maar vooral om te genieten van deze gave ervaring. Als je valt, zwem je naar de oever en begin je gewoon opnieuw. De vriendelijke en enthousiaste instructeurs leren je alles wat je moet weten om je vaardigheden te verbeteren. Jolie Outdoor zorgt voor het wetsuit, maar vergeet vooral niet om je zwemkleding, waterschoenen en handdoek zelf mee te nemen.
Locatie: Wagenaarstraat 29, 4351 BA Veere

Leer zeilen op het Veerse meer

Zeilen is stoer, ontspannen én genieten. Je hebt de tijd aan jezelf en alle vrijheid om de prachtige wateren van Zeeland te ontdekken. Ook op het Veerse Meer is een fantastische plek om aan te meren. Je mag je boot hier 24 uur lang gratis aanleggen, zodat je alle tijd hebt om heerlijk te zwemmen, barbecueën, picknicken en luieren in het gras. Als je nooit eerder gezeild hebt, kun je het leren aan het Veerse Meer. Boek een privéles bij zeilschool De Viking, waarna je binnen mum van tijd zelf het water op kan. Liever relaxen op het dek? Huur dan een boot met schipper, die je meeneemt op een van de mooiste vaarroutes door Zeeland.
Locatie zeilschool De Viking: Zandkreekweg 8, 4471 NG Wolphaartsdijk

Zeilen op het Veerse Meer

 

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Het Veerse Meer
Direct boeken
zoek in ons aanbod