Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Een dagje shoppen in Zeeland

Tijdens uw vakantie in Zeeland, wilt u wellicht een dagje iets anders, dan het strand, cultuur of fietsen en wandelen. Een dagje shoppen is dan een leuk alternatief. U verwacht het misschien niet direct, maar ook winkelen in Zeeland is heel goed mogelijk! U vindt ook hier verschillende bekende winkelketens, maar ook leuke en speciale boutiques. En het is ook nog eens gezellig, want de winkelsteden in Zeeland beschikken allemaal over gezellige terrasjes en restaurants. Tussen het shoppen door dus lekker uitblazen op een terrasje en de inwendigde mens verzorgen in de uiteenlopende restaurants.

Winkelen in Zeeland Goes

Goes

In de stad Goes kunt u heel goed winkelen en het is makkelijk bereikbaar vanuit uw vakantiewoning bij Blue Green Holiday met bijvoorbeeld de trein, de auto of de fiets.
Naast de gangbare, landelijke winkelketens heeft Goes een aantal leuke en aparte boetiekjes. Het aantal winkels in Goes is vergelijkbaar met dat van een middelgrote stad. U vindt er een ruim aanbod aan luxe modemerken.  Tussen het winkelen door en uiteraard na het winkelen kunt u genieten van een hapje en drankje bij één van de horecagelegenheden. U vindt deze in de winkelstraten en op de Grote Markt in Goes. Hier vindt u tevens elke dinsdag en zaterdag een gezellige en drukbezochte markt waar u kunt struinen langs verschillende kraampjes.

Middelburg

Ook in de stad Middelburg vindt u talloze winkels. Met het openbaar vervoer of met de auto is deze stad heel goed te bereiken. Ook hier vindt u landelijke winkelketens, maar ook winkels en boetiekjes die exclusieve kleding verkopen, maar daarnaast ook de grotere merken. Middelburg is een mooie monumentale stad, die u naast het winkelen ook kunt bezoeken voor een dagje cultuur. Een combinatie is hier dus erg goed mogelijk. En ook wanneer u hier gaat winkelen, zult u echt geen dorst of honger krijgen. Tal van leuke exclusieve restaurants en terrassen zijn hier te vinden in de winkelstraten en op de Markt.

Winkelen in Zeeland Middelburg

Vlissingen

Ook tijdens een uitstapje naar Vlissingen kunt u winkelen. Echter treft u hier minder winkelaanbod dan in bijvoorbeeld Middelburg en Goes, maar het is ook een leuke stad. Wanneer u hier met de auto heen gaat kunt u goed parkeren bij winkelcentrum Fonteyne met een parkeergarage. Maar ook met het openbaar vervoer is dit goed bereikbaar. Op het Scheldeplein en in de Walstraat (dit is de lange winkelstraat) vindt u exclusieve winkels, maar ook nog een aantal grote ketens, zoals de Hema. Wanneer u lekker iets wilt eten en drinken, kunt u het beste naar het Bellamypark wandelen (dit ligt achter parkeergarage de Fonteyne). Hier vindt u verschillende restaurantjes, terrassen en horecagelegenheden.

Zierikzee

Wanneer u met de auto op vakantie bent in Zeeland kunt u vanuit uw vakantiewoning ook zeker eens een dagje in Zierikzee gaan winkelen. Dit is ook echt de moeite waard. Tussen alle monumentenpanden en gezellige terrassen in Zierikzee, zou u haast vergeten om te winkelen. Maar Zierikzee heeft echt een fijn winkelaanbod met afwisselend grote ketens en kleine winkels. Prima om te slagen voor kleding en sieraden.

Sluis

Sluis vindt u zoals wij zeggen “aan d’n overkant”, Zeeuws- Vlaanderen dus. Maar dit is echt een heel leuk stadje om te winkelen en een dagje rond te struinen. Het is wel een erg druk bezochte toeristische plaats. Het is hier altijd een drukke bedoeling. Tussen de historische stadswallen vindt u het levendige stadshart van Sluis. Een ruim aanbod van kleine winkels, exclusieve namen en de gangbare merken. Daarnaast vindt u er ook heel veel terrasjes en restaurants, waar u altijd gezellig kunt vertoeven en kunt genieten van een hapje en een drankje.

Winkelen in Zeeland Sluis

Winkelen in Zeeland

Wilt u tijdens uw vakantie bij Blue Green Holiday gaan winkelen in Zeeland en heeft u vragen? Bijvoorbeeld over het openbaar vervoer, de routes, of over het winkelaanbod? Vraag het ons gerust tijdens uw vakantie. Wij kennen de omgeving goed en helpen u ook tijdens uw vakantie graag op weg.

 

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Winkelen_in_Zeeland
Direct boeken
zoek in ons aanbod