Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Ontdek Zeeland tijdens de zomer

Zeeland heeft enorm veel te bieden. De zomer is de perfecte periode om dit te ontdekken. Wanneer u verblijft in een vakantiewoning in Zeeland van Blue Green Holiday staat uw vakantie garant voor het genieten van het Zeeuwse landschap, polders, dijken, zee, strand en vooral rust en ruimte. Zeker op Zuid- Beveland waar het merendeel van onze vakantiewoningen zich bevindt, ervaart u echt nog het rustige en ruimtelijke vakantiegevoel. U vindt hier op de stranden niet het massatoerisme zoals bijvoorbeeld op Walcheren het geval is. En wilt u een uitstapje maken naar bijvoorbeeld Renesse, Middelburg of zelfs Antwerpen? Dan zit u hier zo, want het is allemaal makkelijk en snel te bereiken vanuit bijvoorbeeld Yerseke.

Zomervakantie in Zeeland strand yerseke

Meer dan alleen strand en zee

Bij een vakantie in Zeeland denkt u natuurlijk al snel aan een vakantie aan het strand en zwemmen in de zee. Natuurlijk heel leuk, wanneer ook uw hond mee op vakantie gaat naar Zeeland, want deze kan hier goed spelen en ravotten. Maar er is nog veel meer dan alleen luieren aan het strand. Wat is er dan nog meer te doen tijdens de zomervakantie in Zeeland?

 • Er zijn genoeg activiteiten en evenementen in Zeeland, zeker gedurende de zomermaanden. Van workshops, tot festivals en van kinderfestiviteiten tot sportieve activiteiten.
 • Wanneer u van wandelen houdt zijn er zoveel mogelijkheden. Om een voorbeeld te noemen: Yerseke Moer. Dit gebied is ontstaan onder invloed van de zee; menselijk gebruik heeft het landschap getekend. Tegenwoordig is dit gebied e?e?n van de meest waardevolle natuur- en cultuurlandschappen van Zeeland. Het gebied is zeer vogelrijk. Weidevogels zoals tureluur, kluut, kleine plevier en grutto broeden hier. Ook eenden, zoals de wintertaling en de slobeend broeden in flinke aantallen in het gebied. Het hele jaar door kunt u van het landschap genieten vanaf de openbare wegen die door het gebied slingeren. Maar in de zomervakantie is de wandelroute geopend (15 juli tot 15 oktober) De rode wandelroute (2,5 km), die start op het kruispunt Schelvrijweg/ Reeweg, brengt u middenin het landschap, soms over een drassige bodem. Onderweg geven tekstpaneeltjes uitleg. De rest van het jaar is deze wandelroute gesloten om overwinterende ganzen en broedende weidevogels rust te geven. Een uitliemt kans dus in de zomer.
 • Houdt u van fietsen? Dan kunt u uw hart ophalen wanneer u in de zomermaanden op vakantie komt naar Zeeland. Er zijn tal van fietsroutes die u leiden langs de weilanden, door de polders en langs het water. Neem bijvoorbeeld de fietsroutes in de buurt van Wemeldinge, waarbij u onderweg bijvoorbeeld een rondleiding kunt volgen bij de oesterputten in Yerseke.

Zomervakantie in Zeeland oesterputten Yerseke

 • Komt u met het gezin naar Zeeland? Dan hoeft u niet bang te zijn, dat de kinderen zich zullen vervelen. Er zijn namelijk genoeg kinderuitjes in Zeeland, puur voor het amusement, maar ook cultureel. Kortom genoeg uiteenlopende mogelijkheden.

Zoals u kunt lezen is er dus echt veel meer dan alleen strand en zee tijdens de zomervakantie in Zeeland. Kijk ook eens op onze website bij omgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld uitstapjes maken, naar Goes, Middelburg en Wolphaartsdijk.

Een dag tijdens de zomervakantie

Hoe kan een dag tijdens uw zomervakantie in Zeeland in een vakantiehuis van Blue Green Holiday eruit zien?

 1. U start uw dag met een heerlijk ontbijt aan de tuintafel in de tuin van uw vakantiehuis en bespreekt de plannen voor die dag met uw gezin.
 2. U heeft besloten van Wemeldinge naar Yerseke te fietsen vandaag en hier een dagje door te brengen.
 3. Na een mooie fietsroute gaat u een kijkje nemen bij de oesterputten en ook de kinderen kijken hier hun ogen uit.
 4. Hierna gaat u een kijkje nemen bij de Julianahaven waar u uitzicht heeft over Nationaal Park de Oosterschelde.Zomervakantie in Zeeland oosterschelde
 5. Inmiddels heeft u best trek en besluit u naar het Damse strandje te gaan en hier uw meegenomen broodjes te nuttigen. De kinderen kunnen hier de middag krabbetjes zoeken en u geniet samen met uw partner van de rust en de Zeeuwse zeelucht.
 6. Deze dag willen jullie culinair afsluiten en daarom gaan jullie eten bij één van de vele restaurants in Yerseke.
 7. Na een heerlijk diner is het tijd om huiswaarts te gaan. U ziet de zon in het water ziet zakken, terwijl u weg fietst vanuit Yerseke.

Zomervakantie in Zeeland ondergaande zon Yerseke haven

En dan is dit nog maar een voorbeeld van één dag. Wanneer u langer verblijft in Zeeland deze zomer, kunt u dus meer van dit soort fijne dagen meemaken.

Vakantiewoning boeken tijdens de zomervakantie in Zeeland

Wilt u deze zomer genieten van alles wat Zeeland te bieden heeft? Kijk dan zeker even bij onze vakantiewoningen. Wij bieden verschillende mogelijkheden in verschillende plaatsen in Zeeland. U kunt direct zien of de vakantiewoning in de door u gewenste periode nog beschikbaar is. Heeft u vragen of zoekt u meer informatie over een vakantiehuis of de omgeving? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het boeken van uw zomervakantie in Zeeland. Maar ook tijdens uw vakantie staan wij voor u klaar.

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Zomervakantie_in_Zeeland_-_strand_yerseke
Direct boeken
zoek in ons aanbod