Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Een lang weekend genieten tijdens Hemelvaart in Zeeland

Tijdens Hemelvaart trekken veel mensen erop uit, zeker wanneer het mooi weer is. Men pakt al snel de auto en rijdt naar de Zeeuwse kust. Hierdoor staat u soms lang in de file en heeft u soms niet veel meer aan een fijn uitje. Waarom zou u moeilijk doen, want u kunt ook een lang weekend genieten tijdens Hemelvaart in Zeeland. Bij Blue Green Holiday kunt u een fijn vakantiehuis boeken. Of u nu met uw partner, uw gezin of met de hond op vakantie gaat, u vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan vakantiewoningen in Zeeland.

Hemelvaart in Zeeland Strand Yerseke

Strand en watersport

Hemelvaartsdag 2019 valt op donderdag 30 mei 2019. Bijna juni en dat betekent dat het wel eens erg mooi weer kan zijn. Zeeland is dan een ideale plaats om te verblijven. Wellicht kunt u al heerlijk genieten aan het strand. Misschien denkt u dan aan overvolle stranden waar ook dagjesmensen vechten voor een plaatsje. Maar wanneer u in een vakantiehuis op Zuid- Beveland verblijft kunt u bijvoorbeeld naar het strand in Wemeldinge of Yerseke gaan. Deze stranden zijn lang nog niet zo overvol en u geniet hier nog van rust en vindt er zeker geen massatoerisme.

Ook wanneer u van watersport houdt, zit u bij ons gebakken. Laten we eens beginnen onder water in Zeeland. Wanneer u de duiksport beoefent kunt u uw hart ophalen. De wereld onder water is in Zeeland zeker net zo kleurrijk en afwisselend als boven water. Zeeland is dan ook één van de populairste duikgebieden in West-Europa. Zeker Nationaal Park de Oosterschelde en de Grevelingen zijn drukbezochte duikwaters. Maar dit zijn niet de enige plaatsen waar u kunt kennismaken de Zeeuwse onderwaterwereld. Er zijn vele mogelijkheden om te duiken in Zeeland.

Kijkt u graag naar (zeil) boten, dan kunt u wanneer u aan het strand bent in Wemeldinge zo langs lopen bij de jachthaven in Wemeldinge. U vindt hier ook verschillende horecagelegenheden.
Daarnaast vindt u zoveel watersportmogelijkheden, dat een weekendje niet genoeg is. Vanuit uw vakantiehuis in Yerseke kunt u bijvoorbeeld ook naar Wolphaartsdijk gaan. Dit kan per fiets maar ook met de auto.

Hemelvaart in Zeeland Jachthaven Wemeldinge

Uitstapjes vanuit uw vakantiehuis tijdens Hemelvaart

Wanneer u bijvoorbeeld verblijft in een vakantiewoning in Yerseke zijn er ontzettend veel mogelijkheden om uitstapjes te maken. Zo kunt u een dagje gaan winkelen in Goes. In deze stad is altijd iets te beleven en u kunt er gemakkelijk komen met de auto, de trein of op de fiets. Naast winkels heeft deze stad nog veel meer te bieden. U vindt er bijvoorbeeld ook vele monumenten, leuke terrasjes, maar ook voor een cultureel uitstapje zit u er goed, wanneer u een bezoekje brengt aan Historisch Museum De Bevelanden.

Wist u dat u vanuit Yerseke ook heel snel in Antwerpen staat? Met de auto staat u hier in ongeveer 45 minuten. Hier kunt u zich zeker een dag vermaken. U vindt er winkels, musea, vele terrasjes en restaurants en u kunt er goed aan de Belgische cultuur snuiven.

Hemelvaart in Zeeland uitstapje naar Antwerpen

En wanneer u van water houdt met het gezin, zodat uw kinderen lekker kunnen spelen en spetteren in de buitenlucht, kunt u naar Kruiningen. Hier vindt u Zwembad Den Inkel. Dit zwembad heeft ook een buitenbad, welke geopend is bij mooi weer. Wanneer u sportief bent aangelegd kunt u hier zelf ook baantjes zwemmen.

Genieten van natuur tijdens het Hemelvaartweekend in Zeeland

Houdt u van natuur en wandelen? Dan verveelt u zich zeker niet tijdens het Hemelvaartweekend in Zeeland. Verblijft u in een vakantiehuis in Yerseke? Dan kunt u lekker wandelen langs en door het Zeeuwse landschap, maar bijvoorbeeld ook langs de Oesterputten en de haven. Dit is altijd een mooi gezicht en u kunt er uw ogen de kost geven.
Ook op de fiets is het eigenlijk onmogelijk u te vervelen. Kijk eens bij ons eerder geschreven blog omtrent fietsroutes in de buurt van Wemeldinge. En u kunt natuurlijk niet alleen fietsen nabij Wemeldinge. Zeeland is de fietsprovincie bij uitstek.

Hemelvaart in Zeeland wandelen langs oesterputten Yerseke

Uw vakantiehuis boeken tijdens Hemelvaart in Zeeland

Hemelvaart in Zeeland is altijd druk en accomodaties en vakantiehuizen worden massaal gereserveerd. Zoekt u nog een vakantiewoning voor het Hemelvaartsweekend? Kijk dan snel bij ons aanbod van vakantiehuizen in Zeeland, wat er nog beschikbaar is. Wenst u aanvullende informatie, of heeft u bijvoorbeeld vragen over de omgeving of bepaalde mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag, zowel voor als tijdens uw verblijf.

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Hemelvaart_in_Zeeland_-_vakantiehuis_boeken_bij_Blue_Green_Holiday
Direct boeken
zoek in ons aanbod