Klanten geven ons een 9,2
Vakantiehuizen verhuren is ons dagelijks werk en bij ons in goede handen.
Meer dan 50 accommodaties
Gegarandeerd een accommodatie naar wens
Veilig online boeken
Uw informatie en betaling met zorg behandeld
slider

Kerstvakantie aan zee

Dat is een fijn idee, een kerstvakantie aan zee. Dat kan wanneer u een vakantiewoning bij Blue Green Holiday boekt op Zuid- Beveland. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kerstontbijt in een appartement in Kamperland aan het Veerse Meer, of een vakantiewoning in Yerseke of Wemeldinge nabij het strand, zodat u voor of na de kerstbrunch een fijne strandwandeling kunt maken. Dat is puur genieten.
Maar er is natuurlijk nog veel meer dan alleen strand en zee voor de fijne strandwandelingen. U kunt bijvoorbeeld de Zeeuwse lucht opsnuiven in de natuur, tijdens een mooie wandeling. In de omgeving van Yerseke en Wemeldinge ervaart u een wondere winter wereld, zeker wanneer het vriest of sneeuwt. Wanneer u sportief bent, kunt u gaan mountainbiken, want ook hier zijn tal van mogelijkheden voor in Zeeland. Maar ook op het gemak op de fiets langs de weilanden en verschillende dorpjes en steden is een aanrader. Tussendoor of na de fietstocht kunt u in de restaurants in Yerseke of de restaurants in Wemeldinge opwarmen met warme chocolademelk of Zeeland proeven tijdens een lunch of diner.

Kerstvakantie in Zeeland in een vakantiewoning genieten van natuur in winter

Er op uit tijdens de kerstvakantie in Zeeland

Wanneer u tijdens de kerstvakantie in Zeeland in een vakantiewoning van Blue Green Holiday verblijft zijn er naast wandelen en fietsen nog een heleboel andere dingen te zien en te beleven. Wanneer u met de kinderen op vakantie komt, zijn er een heleboel leuke kinderuitjes in Zeeland, waar u zowel met de auto, soms per fiets of met het openbaar vervoer heen kunt gaan. Maar ook op educatief gebied is er genoeg te doen. Er zijn verschillende musea in Zeeland die u een bezoekje kunt brengen, welke leuk zijn voor zowel jong als oud.

En houdt u van winkelen? Ga dan eens een dagje naar Middelburg. Hier kunt u lekker shoppen, maar daarnaast proeft u van 27 november 2019 t/m 19 januari 2020 de echte winterse sfeer in deze stad. Zo vindt u er op de Markt in Middelburg een ijsbaan en zijn er tal van winterse activiteiten rondom de terrassen en in de stad. Dit is zeker tijdens de kerstvakantie een erg leuk uitstapje voor jong en oud. En voor wie echt houdt van Kerstmarkten en deze gezellige sfeer, is een bezoekje aan Antwerpen zeker een aanrader. Wanneer u in een vakantiewoning in Yerseke verblijft, staat u met de auto binnen driekwartier in Antwerpen. Een bezoek aan de kerstmarkt van Antwerpen geeft u echt het ultieme kerstgevoel en ook hier kunt u met de kinderen de schaatsen onder binden.

Kerstvakantie in Zeeland bij Blue Green Holiday schaatsen in Goes tijdens uw Kerstvakantie

Een vakantiewoning tijdens de kerstvakantie in Zeeland

Een vakantiewoning van Blue Green Holiday tijdens de kerstvakantie in Zeeland biedt ruimte en comfort. Of u nu met twee personen bent of met acht, het zit allemaal in ons aanbod van vakantiehuizen. U verbljft in een aangename en huiselijke sfeer, wat zeker tijdens de feestdagen altijd extra fijn is. Daarnaast kunt u er zelf voor kiezen, of u buiten de deur eet, of dat u zelf voor een gezellig kerstdiner zorgt. En ook dan kunt u de Zeeuwse sfeer proeven met onze Zeeuwse recepten voor kerst. Gezellig met uw vrienden of familie een lunch of diner voorbereiden om er hierna met zijn allen van te smullen.
In een vakantiehuis kunt u alles op eigen tempo doen, uitslapen, op het gemak ontbijten, een uitje plannen en vervolgens echt thuiskomen in een gezellig huis. Kortom echt zoals Kerst hoort te zijn: warm, knus en gezellig.

Kerstvakantie in Zeeland in een vakantiewoning huiselijke gezellige sfeer

Boek uw kerstvakantie in Zeeland in een vakantiewoning van Blue Green Holiday

Heeft u er al helemaal zin in en wilt u verzekerd zijn van rust en comfort tijdens de feestdagen? Boek dan uw kerstvakantie in Zeeland in een vakantiewoning van Blue Green Holiday. Beleef een heerlijke vakantie en fijne kerstdagen samen met uw dierbaren. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag voor, maar ook tijdens uw vakantie bij ons in Zeeland.

Terug naar overzicht

Heeft u vragen over ons aanbod en wilt u extra informatie?

Kerstvakantie_in_Zeeland_in_een_vakantiewoning_van_Blue_Green_Holiday
Direct boeken
zoek in ons aanbod