Uit in Zeeland - maart 2019

Komt u in maart op vakantie naar Zeeland? Dan is het heerlijk vertoeven in één van de vakantiehuizen van Blue Green Holiday. Naast wandelen, fietsen, winkelen en heerlijk eten in de vele restaurants, zijn er ook in maart verschillende activiteiten en evenementen. Wij hebben er weer een aantal voor u geselecteerd.

Snuffelmarkt Goes

Tijdens deze Snuffelmarkt in de Zeelandhallen kun je heerlijk rondsnuffelen langs de honderden kramen, waar je een divers aanbod vindt van oude en nieuwe artikelen en unieke koopjes. Je kunt er op zoek naar leuke spullen, die je graag bij jouw eigen (verzamel)collectie voegt. Wellicht vind je tussen het ruime aanbod zomaar iets wat de moeite waard is.

Voor meer informatie ga naar de website

Datum: zaterdag 2 maart
Openingstijden: 09:00 -16:30 uur
Kosten: 
– Volwassenen: € 4,50
– Kinderen tot 12 jaar: gratis
– 80+: gratis
– Parkeren: gratis

Gratis kennismaken met golf in Goes 

Iedere tweede zaterdag van de maand (februari t/m november) kunt u kennismaken met De Goese Golf en de golfsport door mee te doen aan één van onze kennismakingslessen. Tijdens deze dag neemt onze golfpro u mee naar de oefenfaciliteiten (puttinggreen, chipping green, driving range) waar u uw eerste stap op de 'baan' zet. De basistechnieken zoals chippen, putten en swingen worden tijdens deze les met u doorgenomen.
 
Voor meer informatie en inschrijven voor de kennismakingsles kijk op: https://www.goesegolf.nl/kennismakingsdagen
 
Datum: zaterdag 9 maart
Openingstijden: 10.30 – 11.00 uur 
Kosten: gratis
 
Golfen goes uit in zeeland

Weekmarkt Yerseke

Heerlijk koken in uw vakantiehuis van Blue Green Holiday met verse producten zoals kaas, groente en vis. U vindt het allemaal op de weekmarkt in Yerseke.

Datum: iedere vrijdagmorgen
Tijden: 08.00 - 12.30 uur

Klassiek concert in de Maartenskerk, Baarland

Het concert met sopraan Marlotte ’t Hoff begeleidt door Andre Poortvliet op klavecimbel is gebaseerd op het “Klavierbüchlein Anna Magdalena Bach”. Bach schreef dit boekje in 1722, waarschijnlijk om zijn tweede vrouw Anna Magdalena les te geven op het klavecimbel.
Marlotte van’t Hoff zingt koralen en aria’s, waaronder het beroemde Schlümmert ein, ihr matten Augen. 
Reserveren gewenst is gewenst via telefoonnummer: 0113-639620 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer info zie: www.Baarland.com of www.consortofvoices.nl

Datum: zaterdag 9 maart
Tijden: 20:00 - 22:30 uur
Kosten: € 8,- met in de pauze gratis koffie/thee

Rondleiding oesterputten Yerseke

Het eerste weekend van de maand organiseert VVV Yerseke een rondleiding over de oesterputten en haven. Iedereen kan zich aansluiten. Aanmelden enkele dagen op voorhand gewenst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een kijkje bij de oesterputten en de haven is zeer zeker de moeite waard!

Datum: 2 en 3 maart 2019
Kosten: € 3,00 per persoon

rsz oesterputten yerseke uit in zeeland

Workshop botanisch tekenen, fruitteeltmuseum Kapelle

In de boomgaard van het museum beginnen in maart de takken uit te lopen en er is veel meer aan een takje te zien dan men vaak denkt. In deze workshop wordt  kennis gemaakt met technieken die een potloodtekening bijzonder maken en een eigen zeggingskracht geven.

De workshop wordt gegeven door Eline de Jong, werkend lid van de Vereniging van Botanisch Kunstenaars Nederland en docent tekenen in het voortgezet onderwijs. Er wordt getekend in een ruim en licht tekenlokaal in het onlangs prachtig vernieuwde museum. Inspirerend plantmateriaal is ruim voorhanden in museumtuin.

Voor meer informatie: www.fruitteeltmuseum.nl en aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0113-344904 tijdens de openingsuren op woensdag en zaterdag.

Datum: zaterdag 9 maart
Openingstijden: 10.00 – 16.00 uur 
Kosten: Het cursusgeld bedraagt € 30,00, inclusief entree, koffie/thee/lekkers/lunch, exclusief materiaal.

fruitteeltmuseum kapelle uit in zeeland

Horecabeurs Goes

Op maandag 18 en dinsdag 19 maart 2019 komen ruim 11.000 ondernemers en medewerkers uit de horeca en recreatie samen in de Zeelandhallen in Goes voor Horecabeurs Goes. Horecabeurs Goes is dé horecavakbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen met alles op het gebied van food, horeca en toerisme onder één dak. Mocht u tijdens het bezoek van deze beurs niet willen overnachten in een hotel maar in een woning met privacy? Kijk dan bij ons aanbod vakantiehuisen.

Datum: maandag 18 en dinsdag 19 maart
Openingstijden: 10:00 -19:00 uur
Kosten: gratis, registreren via www.horecabeursgoes.nl